Friday, June 18, 2010

Saya memang suka bersosial

Saya suke hujung minggu!

hujung minggu bukan sahaja dapat berehat dan spend time bersama keluarga...hujung minggu jugak adalah masa untuk bersosial bersama kawan2..yela mungkin tak sehebat bersosial mase zaman bujangkan..bila dah ade anak ni 2 majlis satu hari pon dah rase cukup penat.

ni adalah aktiviti kami weekend lepas.

On Saturday attend bithday party dan aqiqah anak kawan saya Dina..happy birthday aniq!



On Sunday...ade 2 event..wedding Farahiyah di Cheras dan birthday party anak2 Munirah yang sangat meriah....

takde reti pon nak merenjis2 tu..main belasah je



dapat jumpa ila ,skolmate saya kat mrsm dulu

bergambar bersama tuan rumah ,hanz dan farah 5577

ramai lagi blogger yang saya jumpe..fatih,jua,yaya eh banyakla nak sebut..macam gathering plak yer.


afif pon dah pandai bersosial tau..pilih yang pompuan lak tu.

12 comments:

Nurhayati said...

kalau tak suka bersosial..dok dlm utan sorang. ;)

mrsharis said...

hehehe..harus la mama, lumrah dunia..lelaki kena berpasangan dgn pompuan. :)

isabelle said...

dia carikan calon menantu utk u la tu...

FaznFaz said...

hahahha.... guna faheem untuk cover kegemukanku....!!!!

Drama Mama said...

hahahaha afif pandai eh carik makwe! hiks

http://twinkywinkystars.blogspot.com

:: m.u.n.i.r.a :: said...

wekend ni sosial ke mana?hehehehe

azzamoro said...

bestnyer.. thn ni tak dpt nak attend pulak besday party umah munirah. huhu

MOMMY NADIA said...

I loike too!!
btw farah dulu mrsm mane?
batch?me..pc 9798..;)

Farah said...

Nadia:saya mrsmkt,batch 98/99 :D

Farah . 5577 said...

eee xsuke nye i dlm gambo tu, sgt gemok, dh munirah xnak sebelah u, i laa jd mangsa kan terserlah kependekkan n kegemokkan.. hahahah..
muke adalah sgt penat ms tu, balik nak bum jer..

mmg.. terror afif cari makwe, daddy dia pun mcm dh approve je calon menantu.. heee.. :)

Dd said...

i saw u there but was too occupied with my son yang sibuk dok nak membuas sampai nak tegur pun tak sempat.

Farah said...

DD:halamakk ye ke..i tak cam sgtla muka..kalau cam sure i yang tegur dulu ekekeke..takpela next time kalau terserempak ke tegur je k!

Awards ~~thank you!