Thursday, June 17, 2010

Time to move on

Saya dah nekad nak carik kerja kat tempat lain..hehe up to date dah 3 resume saya hantar..ni ada lagi tengah mencari..habis semua jobstreet,jobsdb segala jobs la saya jelajah..

dah tawar hati nak kerja kat sini tapi saya tetap jalankan segala kerja yang datang macam biasa..

doa2kan la saya dapat offer yang lebih baik..insyaAllah

17 comments:

Drama Mama said...

i doa yang terbaik for u and family farah! chaiyokkk!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

azzamoro said...

dah try comp aku lom?

all the best babe..

MeL MikaiL said...

if ure not happy working there, that is the best decision lah. watpe nak sakit2 hati kan? gudluck farah ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

moga dapat kerja yang diidamkan :0 Amin!

aNnAsUe'G said...

go farah go!
go with da flow!

yatie chomeyl said...

u sure dpt kije yg lebih best dlm masa terdekat ni...i doakan :)

lily lotus said...

doakan the best for you :)

Jiji said...

nah nah

http://www.mediu.edu.my/support/careers.html

opis tempat kerja aku skang

liza said...

aku doakan ada rezeki tuk ko sekeluarga n ko dapat keja yg lebih baik dr sekarang

nieda said...

all the best and gud luck..moga ada rezeki yg lebih baik

isabelle said...

berkat kesabaran u, insyaAllah ada kerja lebih bagus menanti. aminnn

iEfa said...

all the best for u...moge dpt cepat....

MOMMY NADIA said...

how long u've been at ur company?some people said..5yrs would be max at same place/dept..hv u tried other post/dept..

neway..all the best,nk I pass resume to my company pun boley..this is my mail: nadya_1901@hotmail.com

Ummi Salsabila said...

All the best n hope your dream comes true.:)

:: m.u.n.i.r.a :: said...

gud luck farah!
all the best!

Elyn said...

gud luck!!

Farah . 5577 said...

all the best dear..
*same as my comment in fb*

my doa is with u...
hope better things r coming for u & family..

Awards ~~thank you!