Thursday, September 30, 2010

Pasal workout dan twitter plak

Uhuk! pagi ni saya miss workout sebab layan tido sampai kol 8 pagi..bangun subuh kol 6.30 pastu sambung balik tido sebab tgk hujan lebat kat luar....syok btul kalau hari ni bukan hari kerja boleh sambung tido sampai tengahhari kan!

Tapi esok sure takleh ngelat lagi sebab dah set paling kurang pon kena workout 2 kali seminggu..kalau tak berkurun la lemak kat perut tu nak ilang.

Oh by the way,saja nak bagitau yang saya dah ade twitter!!! ni azza la yang dok racun ni hahahahaha ade sesiapa berminat nak saya follow atau follow saya?

adakah lepas ni blog akan menyepi? sebab tak sampai sejam register rase cam bes plak pakai twitter ni yer hehe..harap2 takla ek..sebab update blog dapat la gak duit nuffnang seposen dua kan hahaha

p/s:bila dah register twitter ni..rase macam gatal tangan plak nak pakai iPhone4 hahahaha..eh eh birthday saya nak dekat dah ni...boleh masuk dalam wishlist kan?

7 comments:

Elyn said...

uiks2 tweet2 gak tp blog jgn lupe!! bahan bacaan i ni.... hihihi

precious innocent said...

hehe.. rupanya u lg cepat request kite ek..

-MamaEmma®-

CikLilyPutih said...

ok farah, nanti i follow u lah.

Drama Mama said...

i ada twitter tapi dah lama tak guna! hahahaa. btw farah, kat twitter pun boleh dapat duit tau!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Farah said...

elyn:hahaha daily dose plak jadinye yer

mama emma:hehe i tahu u femes kat tweeter tu

lily:boleeehhh..i pon nak follow u jugak nanti.tak jumpe plak.

drama:alamak ye ke?i ni ketinggalakan sungguh la

isabelle said...

masuk dlm wishlist pun kena make sure asri baca...

Farah . 5577 said...

huhuh..
tulah.. terkejut check email td, ada notification sudah difollow oleh Pn Farah Ziana.

Awards ~~thank you!