Friday, October 29, 2010

TGIF!!

fuhh leganyeee minggu ni nak berakhir...sibok macam hape je hahaha..kalau nak tahu semua post2 yang kluar dari isnin sampai khamis adalah schedule entry yang saya create sejak hari ahad hehe..kalau tak memang takde mase k nak update blog..nak perah otak nak karang ayat lagi..mau tgh karang2 ayat tetiba idea ilang plak sebab sambil2 tu buat kerja plak kan.

So kalau tgk blog berupdate pepagi tu biasanye schedule la tu..ha kalau blog update dah petang2 camni..maksudnye keje dah habis..leh bloghop kejap hehe..

So ape plan korang weekend ni?

Saya macam nak rehat kat rumah je kot..tapi tak tau la plakkan kalau tetiba rajin nak jalan2..biasala hujung2 bulan ni ramai yang kluar bersopping sebab gaji dah masuk..shopping complex/giant/tesco sah2 penuh.

Have a great weekend everyone!

6 comments:

isabelle said...

esok buleh la kot jln2.
ahad kena invigilate, then ada bbq.
hmmm masa bila yg aku nak bake cake tu?

Hanz said...

same to u. TGIF! :)

Elyn said...

weeee ini yg ku tunggu!!! TGIF

siti said...

sama la kita kak..bz memanjang kt opis..em kwan ajak jalan2 pegi jalan Tar n masjid india..katanya nk ilangkan tention,,em kalau xd keje apa blh la pegi kot..

Drama Mama said...

how was ur weekend farah? :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Farah said...

bai:sabtu shopping2..ahad duduk umah sebab flu huhu

Awards ~~thank you!