Thursday, October 28, 2010

Welcome back healthy food!!

Bye bye twister (air oren twister tu)...bye bye junkfood..huhu segala jenis makanan banyak gula/lemak di haramkan buat masa ni.telan air liur jela nengok iklan kat tv tu..

Welcome back healthy food!!
senang nak di bawa ke opis sebab dalam pek2 kecik.

ni sebenarnye bekal untuk husband tu sebab banyak..saya punye bekal separuh dari ni.

nasi lemak adalah forbidden food right now huhu..breakfast sama ada sandwich atau biskut IKO je..oat plak tak berapa leh telan sangat unless saya campur dengan buah..

lunch plak kena pantau lauk yang di ambil..either sup ke..yang goreng2 berkari semua kena tolak tepi..tp semalam ter makan rendang plak hahahaha terrrr ok!


dinner before 8pm..kalau tak, no dinner at all..senang!


exercise sahaja tanpa diet yang betul memang tak menjadi..sebab tu berat turun pon macam malu2 je hahaha..sabarla farah yer..kate nak perut kempis..kenala diet.


hehe tapi saya ade cheat day..1 day a week leh makan ape sahaja.

10 comments:

~ As ~ said...

farah, tak blh minum jus twister eh??? ingatkan bagus ... alooo

Elyn said...

haha aku pun sama dh tak usik twister!! eh pic atas sekali tu apa ek??

fizamior said...

farah, ko dah kurus la. kenapakah ko nk diet? muahahahha

zeta said...

huhu..farah..chaiyokk..chaiyokk..

CuppyCakeMommy said...

ok..saya jadikan kamu sebagai idol..sudah kurus tapi mau kurus lagi..saya suka..ekeke..tapi saya suka makan..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

eh twister x bagus ker ahahha igtkan bagus :D

mrsharis said...

aku pn nk perut kempis tp makan langsung x berdisiplin..

yatie sawanila said...

minum yogurt, makan buah.....say no to air gas....

good luck. tapikan farah you kurus apa.....

isabelle said...

u dah kurus beb. tinggal nak turunkan yg tang pipi tu jer.
ish..tak terbyg kalo i kena berdiet. gila weiiiii

Farah said...

As:manyakkk gula maaa..tu yang buat lemak kat perut susah nak turun tu.

Elyn:tu biskut iko hehe

fiza:mane de kurusssss..muka dah double chin ni!! stress ok tgk muka sendiri.

zeta:hehe thanks laling.

siti:uhuk janganla tertipu k..berat i 54.5 kg skang..dulu 51 kg je uhuk.3.5 kg tu adalah lemak kat perut!

anna:twister manyak gule la yangg.rase manis tapi sedapp

lia:tulaa susah nak jaga makan ni..banyak sgt godaan.

yatie:saya nampak kurus maybe sebab badan panjang kot..tp hakikatnye huhu..

isabelle:ade senaman nak kuruskan muka tak? hehe

Awards ~~thank you!