Friday, November 5, 2010

Happy Deepavali!!

I love holiday!!! hehe lagi2 kalau holiday to jatuh hari jumaat atau isnin..hehe mestila cuti jadi panjang kan.

hmm ape plan korang 3 hari cuti ni??

saya pepagi lagi dah kluar rumah untuk servis kereta...tp sebelom tu singgah Ariani kejap sebab nak cari sehelai tudung...tapi sebab ade sale 40% and 50% untuk semua tudung terus rembat 3 helai hahaha...saya memang borong bila ada sale je..paham2 jela harganye kalau tak sale memang mahal gile kan.

pastu maybe singgah umah mak kejap sebab nak amik cek nuffnang hehe. tak banyak pon ..jadiklaa buat2 tambah duit sopping.

Esok plak,daddy afif ajak pi wall climbing...saya dah lama tak memanjat ni hahaha ntahla ape jadi esok..maybe tgk je kot..kang sape lak nak jaga afif ye tak?

Ahad punye plan..tak tau lagi..dok umah je kot..kemas2 ape yang patut..

oklaaa..happy holiday everyone!! sape2 yang balik kg atau bercuti ke mana2 tu..drive elok2 yer.

4 comments:

atulhani said...

takde maknanya.. hari ni esok lusa tulat aku kerja.. tak dpt nak amik annual leave pulak tu pasal takde assistant.. tensen beb! hahahhaa

nieda said...

ok tak sales ariani??teringin nak pergi tapi ongkosnya x berapa ada.haha

Hanim said...

have a great weekend :)) tak pernah gi Ariani sbb Munawwarah tersangat dekat dgn umah haha. Munaw la dapat duit I

savita said...

PART TIME HOME JOBS | DO OFFLINE DATA ENTRY JOB

Is your search for a home job always ends in some kind of SCAM OR FRAUD? If so, don’t loose heart, because visionjobcare.com brings you, 100% genuine and legitimate home jobs. Do offline data entry at home, submit the job through email and get paid handsomely every month. Millions already Joined & Benefitted with our service. For more details E-mail us at support.visionjob@gmail.com
Visit Us at http://www.visionjobcare.com/XXX.html

Awards ~~thank you!