Monday, December 27, 2010

I'm 28 today!

Happy birthday to me!

I'm 28 now..husband cakap saya dah patut tukar profile saya kepada " a simple woman in her late 20's" not mid 20's anymore huhu..ok ok nanti saya tukarla ok.

Anyway,no birthday present today sebab dah bagi awal2 sekali ngan anniversary hari tu..husband pon bz hari ni so malam tadi elok je sampai dari Kedah pukul 9 malam..terus die ajak tengok wayang..so berangkatla kami ke Aeon bukit tinggi untuk mencari tiket movie Tron..nasib baik ade lagi tiket midnite..he wished me a happy birthday tepat kol 12 malam mase tgh tgk movie tu ahahaha boleh plak die tgk jam tu time tgh syok2 layan movie.

Berharap sesangat hari ni husband balik awal sebab tekak terasa macam nak makan aiskrim hihi..pastu dah boring dari tadi dok melayan dvd dengan afif..kejap shrek,kejap anime.ni skang die tgh layan despicable me plak.dah buntu nak bagi die tgk dvd ape plak pasni.

Apapa pon berharap saya di murahkan rezeki..di permudahkan segala urusan..dan diberi lebih kebijaksanaan dalam menguruskan rumah tangga dan kerjaya.

25 comments:

MOMMY NADIA said...

happy birthday Farah!!

cik puan akish said...

hepi bday yunk....slamat pnjg umor..murah rezeki...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

happy birthday dear ! semoga dengan pertambahan usia maka bertambahlah lagi kebahagiaan dunia akhirat :)

Elyn said...

happy birthday farah!!

moga panjang umur dan murah rezeki ko selalu.....

FaznFaz said...

weh, ko mmg plan eh???? lahir bulan 12, kawen bulan 12, beranak pun bulan 12... hehehhe!!! tapi senangkan nak celebrate sekaligus...??? anyway, welcome to late 20s... hehehhe!!!

liza said...

aminnn untuk semua yg ko harapkan tu..
Happy Birthday dear

Farah Ikin said...

hepi beday dear Farah!!..tua dah hang yek!hehe
all the best to you!

alyyani said...

happ birthday farah! :)

isabelle said...

kau nak mkn eskrem apa yg kena tunggu asri balik ni, farah? hahaha
(sori, mak buyung berfikiran senget jap).
anyway, happy birthday 2u.moga tercapai segala impian...
alaa..baru 28, ada 2tahun lg nak masuk kelab 3series.lmbt lagi.

isabelle said...

kau nak mkn eskrem apa yg kena tunggu asri balik ni, farah? hahaha
(sori, mak buyung berfikiran senget jap).
anyway, happy birthday 2u.moga tercapai segala impian...
alaa..baru 28, ada 2tahun lg nak masuk kelab 3series.lmbt lagi.

atulhani said...

hepi besday farah.. jeles awk baru 28.. me, coming feb dah 29 hhuhuhu..

fasha said...

Happy birthday, have a blast ! :D

Am said...

happy baday farah... aku pun nk tolong amin jugak... hv a great year ahead, dear!!

Amalina said...

happy burfday dear farah....may God bless u always ehhhh!!!!!!!!!!

Farah . 5577 said...

happy bday farah.. smlm dh wish kat fb. hr ni gatal nak wish lg.. hihihi..

amin.. moga2 apa yg u impikan akan tercapai.. take care!

Nur said...

happy birthday farah..semoga berkat dlm segalanya...

Dayah said...

happy birthday Farah !

yatie sawanila said...

happy birthday to you...semoga panjang umur murah rezeki

I am Chipfida... said...

hepi besday fara!! semoga murah rejeki and hepi selaoooO..

Yati said...

Happy birthday, Farah! Semoga diberkati Allah...

..:: WiRdA ::.. said...

aishh Hepi belated besday!

ermm sepanjang pemerhatian, org branak bulan doblas mmg tinggi2 kot..hahaha

Lin said...

happy belated birthday..haha aku tua sehari je dari ko rupenye.

Farah said...

to all:thank you!!

ila:hahaha aku tak plan laa..tp nak wat camneee december memang the best month of my life!

isabelle:hahahah ko ni.aku ingat nak ajak makan eskrem BR ke tutti frutti ke.

lin:hehe ko 26 ek.happy birthday my fren!

Yan said...

owhh hepi belated birthday dear..

hijauoren said...

hpy belated bday farah! sori aritu x masuk fb huhu (skg ni otak dh tune.. kene tggu fb alert br igt bday sape2 huhu)

Awards ~~thank you!