Friday, December 24, 2010

Happy ho ho ho liday everyone!

Yahoooo!

esok start cuti dahh hehe petang ni balik kerja terus packing sebab kami akan bertolak ke Kedah..balik kampung belah mak saya..bawak die jumpa adik beradik yang most of them menetap kat sana..ikutkan mak saya nak balik naik bas je..tapi kitorang larang sebab macam musim plak bas accident skang ni jadi adalah sangat seriau la kalau apape jadi..

Husband plak dah 3 tahun kawin ngan saya tapi sekali pon belom jejak kaki kat sana..so saya amik peluang la ajak die balik sana kejap kan..yela sedara walaupon jauh kenal jugak ziarah...lagi2 diorang semua baru lepas kena musibah banjir...nak la jugak tengok2 keadaan sedara mara kat sana kan.

Hotel dah booked! kereta je tak sempat nak service sebab ni adalah plan last minit..tp malam kang sebelom bertolak kena mintak husband tgk semua minyak itam dan apape yg patut cukupla..Doakan perjalanan kami selamat yer.


mak saya ade campuran anak mami sebab tu hidung die mancung..tp sikit pon tak dapat kat saya huhu

7 comments:

fasha said...

selamat pergi dan pulang ! :D

fizamior said...

happy holiday farah! enjoy ur trip :) aku ramalkan akan jem teruk kat PLUS

atulhani said...

bestnye dia cuti panjang.. aku keja.. takde maknanya cuti2 malaysia ni huhuhu.. selamat bercuti buat farah sekeluarga!

Anamarza said...

semoga selamat diperjalanan...

isabelle said...

slmt membebel dlm jem.
hehehe.
xpe x dpt hidung mancung tu... nnt u sepitkan hidung afif dgn penyepit baju utk menunaikan hasrat u yg x kesampaian

..:: WiRdA ::.. said...

woooot aku nak balik new year nanti..tak sabau jugak!

azzamoro said...

selamat bercuti farah. bawak balik ole2 utk aku. hehe

Awards ~~thank you!