Monday, January 31, 2011

Force leave lagi

Apesal tetiba rase duduk kat oversea ni ..kol 12 tengahari pon cuaca sejuk lagi..haihh habisla kain baju kat rumah..tak kering2 la jawabnyee..ade yang kena sidai bawah kipas ni..kalau tak mesti kepam je bau baju tu nanti.

Anyway..minggu ni jalan raya kat KL insyaAllah lengang je.sah sah la ramai yang amik peluang untuk bercuti dan balik kg kan time raya cina ni..hari ni pon dah terasa trafik lancar sikit berbanding biasa..opis plak memang lengang je sbb kompeni awal2 dah bagi cuti dari selasa sampai jumaat...hehe syok gileeee..6 hari boleh berguling2 dengan suami ngan anak kat rumah! boleh bangun lambat hari2..kalau seminggu cuaca mendung macam ni..ade yang pukul 11 baru bangun jawabnye.

Banyak bende nak share dalam blog ni..especially pasal afif ..mase je tak cukup nak menaip panjang2..dun worry pasni insyaAllah ade mase sikit nak luangkan untuk menaip di blog..afif pon dah makin banyak akal skang..dah pandai banyak bende..mulut pon bleh tahan jugak hahaha..seronok btul bila anak dah pandai bercakap ni..kadang2 tergelak dengar ape yang kluar dari mulut die tu..haihh anak..tula pengubat segala penat setelah seharian letih bekerja..

Oklaa..got to go..happy holiday pada sesiapa yang dah start bercuti!

5 comments:

yatie chomeyl said...

lama x bca cerit2 afif, cuti pnjg ni boleh la update blog dgn bestnya ;)

Farah said...

yatie:haah..harap2 rajinla nak update blog dan berbloghop time cuti ni hehe

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhuhu..
kain baju kita pun berlambak..tak kering lagi (sejuk2 jek)

Nanak said...

ingtkn kat sini je hujan lebat sejk seminggu lp..bru nmk matahari hari ni..

Farah said...

maria:sob sob..tula mau hapak bau baju kat rumah tu.

Nanak: awak dok sabah kan?sana pon hujan yer?

Awards ~~thank you!