Monday, January 10, 2011

Pasal AJL 25 plak

Goooood morning everyone!

How's ur weekend? Mine? hari sabtu adalah hari melepek kat rumah seharian... malas nak buat apape....malas nak kluar ke mana2 ...sebab penat sungguh 5 hari bekerja..hari ahad plak hari mengemas rumah and then balik rumah mak kejap sebab nak layan AJL dengan adik2.syok sikit kan ade ramai geng kutuk2 artis kat umah hahaha..

tapi agak dissapointed...why laaa Ana yang menang?? speechesss *tiru FBI* btul saya dibuatnyeee malam tadi..

Kitorang adik beradik semua berharap Hanyut yang menang,ok nasib baik la Hanyut dapat persembahan terbaik sebab obviously Faizal Tahir memang buat lain dari yang lain kan.

Tapi tetap tak puas hati napeeeeeeeee laaa Ana menang??..kalau bagu Yuna pon saya rase ok lagi kot..bukanla nak kata lagu Tolong Ingatkan tu tak bes.tp ade lagu lain yang lagi lagi lagi bes dari lagu tu..so why oh why?

Ok ok malas nak meroyan panjang2 kat sini..apapon Hanyut tetap di hatiku..agaknye M.Nasir nak bagi semangat kat budak2 muda yang ada bakat menyanyi dan cipta lagu soh masuk facebook/youtube ramai2 pastu nanti ade komposer yang minat die amik jadi anak didik..pastu..nanti leh menang AJL macam Ana.kan? kan?

8 comments:

MRS. K said...

masuk facebook ke youtube yang?

i pon tak setuju la anna menang. huhuhu.. tapi dah rezeki die kan

Farah said...

hahaha silap2 youtube..memang rezeki die btul semalam..bolot semua :D

semut-terbersin said...

haah! tul tuh farah!! sangat kuciwa camne laa si anna tu bleh menang?? banyak lagik lagu yg bezz!! dah ler dia nyanyi tah paper malam tadik! tak dengar butir..meleweh, siap nak slang2..ish

mariaariffbaby.com said...

:)
bagi kita..AJL kali ni so so jek..
kita suka masa MUH menang tak silap tahun 2008 nya

Hanz said...

Sifu kan puitis orangnyer itu sebab dia berkenan lagu puitis Ana Raffali...setakat cintan-cintun nyer lagu dier dah boring kut..ramai gak bengang minah tu bengang so kitaorg setiap kali tgk AJL tiap2 tahun, tak nak harap mana2 feveret mesti surprise2 nyer..

isabelle said...

huh..ramai yg mkn hati kan bila ana rafalli menang. i pun:P

CuppyCakeMommy said...

i nak faizal menang..seb baik dapat best performance..
siti gemok kan..macam pregnant je..perasan tak

hijauoren said...

aku pon x ske ana menang! ahhhh!! soooo x bes!! dh la mcm gedik je ms klua dlmmelodi aritu psl yg die xnk tinggalkan gitar kesyayangan sgttt die tu ms nk amik gamba montaj ajl.. sklai menang la plakkk.. x ske x ske x ske!! huhu *tlebih emo

Awards ~~thank you!