Monday, January 3, 2011

Selamat tahun baru dan selamat kembali bekerja!

Happy Monday everyone!

My monday was not as what I expected.Berkobar2 bangun awal sebab nak masuk awal kerja today..siap2 masak bekal untuk afif and husband ...tepat kol 8 pagi nak hantar die ke rumah BS..sampai tingkat 6 umah BS..tengok grilled umah die bermanga! hah sudah!! BS afif tak balik dari kampung lagi rupenye.sape plak nak jaga afif ni??

uhuk..ape lagi.terusla packing2 segala barang afif and zass ke rumah mak kat klang...nasib baiklaa traffic kat NKVE and KESAS lancar je..40 minit dah sampai sana and nasib baik mak adaaaa..mak la penyelamat hidup saya setiap masa..I luv u mak!

Mak ape lagi..nampak cucu mestila sangat happy kan..siap soh biar je tido sana sampai jumaat..alahaii saya ni mane la pernah pisah ngan afif lama2..harap2 BS afif balikla rumah die hari ni..kalau tak malam ni kena biarkan afif tido kat umah mak la plak...mane larat nak travel KD-Klang hari2..tak sanggup dengan duit minyak lagi..tol lagi !!


p/s:sob..sob..mesti malam ni ade yang meroyan peluk cium bantal anak.
p/p/s: agak dissapointed dengan BS sebab die tak bgtau die balik lambat dari kampung..jarang die buat camni.

9 comments:

mrsharis said...

ermm..pening and geram kan bila BS ni cuti suka suki..aku pernah alami dulu. Hubby dia g miting outstation pun dia nk ikut.

mariaariffbaby.com said...

:)
happy new year too
jgn tensi2 tau

p!nkerton said...

adehh haru jugak camtu ek.. sebbaik aa mak ko dekat weh, & dah tak keja. mmg penyelamat sungguh! hehe :D

atulhani said...

laaa.. BS tak bagitau.. hmm ciannyer.. nasib baik leh hantar kat mak.. selamat tahun baru farah!

Nanak said...

happy new year =)

isabelle said...

BS ada emergency kot, tlupa inform u ker...
hmm..apa lagi, amik la peluang ni utk dating ber2.hehe

K-Baby said...

Salam dear Mommy,
I'm honored to invite you to join our giveaway contest in conjunction with the launch of our online baby shop. You could stand a chance to win a cute slogan tee for your beloved lil one. Do drop by our blog. Many thanks ya.
mykedaibaby.blogspot.com

Lin said...

susah gak ada bs kepala camtu..nape tak anta afif taska je.xde mslh bs cuti cmni kan.happy new year farah!

mrs. hisham said...

kalau stay ngan bs itu part of risk la.dia pon ada EL.hehehe.dulu saya punya bs pon suka amik leave.now stay kat taska alhamdulillah.

Awards ~~thank you!