Tuesday, January 4, 2011

Tamak lagi haloba

Working on 2 jobs now..doing presales and the same time doing sales.Macam orang gile dah jadinye sebab nak kena belah otak kepada berpuluh2 segment segment..nak kena ingat which one is for what supaya tidak menjadi konfius.

Kerja yang lama kena siap..kerja baru kena buat juga..mata berbintang2 sebab tengok project juta2 nak masuk hahahah insyaAllah harap2 rezeki saya murah.

Oklaa..sibok2 sempat jugak nak update blog tp boleh bebel sikit je.

Harap2 kepala otak tak menjadi weng dengan workload yang over ni..tula carik penyakit lagi..orang soh dok diam2 sampai dapat replacement taknak.nak jugak volunteer kan diri.padan muka diri sendiri.

9 comments:

mrsharis said...

insyaallah boleh buat..chiayok..chiayok..

Drama Mama said...

all the best farah! keep up d good work

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Drama Mama said...

all the best farah! keep up d good work

http://twinkywinkystars.blogspot.com

salina said...

bagus...bagus...tapi jaga kesihatan dan family sama :-)

fiza said...

Insya'allah, klo rezeki tak kemana. Good luck.

mrs. hisham said...

good luck farah!

.m.u.n.i.r.a. said...

take care dear!
keje keje jugak ye..rehat jangan lupa!

Fitri Senin said...

working moms mmg super duper power..kalo bkh sume kita nk buat sbb kita nk yg terbaek.. :)

http://fitribintisenin.blogspot.com

Farah said...

to all: thanks for support! i lap u!

Awards ~~thank you!