Monday, April 11, 2011

Afif @ tateh playgroup

Last week dapat invitation from munira untuk free trial for tateh playgroup session..as for me,memang suka betul kalau dpt masukkan afif playgroup session macam ni..yela hari2 dok rumah bbsitter kan..so sekali sekala elokla exposekan die dengan kawan2 baru..takdela kekok sangat bile nak masuk tadika next year.


Kami datang lewat 20 minit dan nasib baik klas baru je bermula..afif plak moody sikit sebab kena paksa bangun tido..selalunye die kalau tak jejak pukul 10 tak bangun.ni kol 9 dah kena kejut sbb klas start kol 10.. eventhough it's a trial session.saya agak puas hati sebab munira pandai ambik hati budak2..hari tu pulak crowd agak ramai ..

afif macam biasala..mula2 taknak join lansung..dok berkepit dengan saya..lepas 10 minit macam tu baru die nak join..tu pon jenuh dok pujuk..biasala budak sorg tu tak biasa dengan aktiviti mcm tu..budak lain semua fokus je dengan teacher munira bercerita..die leh plak main tempat lain..haih sabajelaa.. tp ade satu aktiviti yang die betul2 fokus buat hari tu which is the art session..budak lain dah habis dah buat..die sampai nak balik taknak berhenti2...

Hehe I told husband yang kitorang patut selalu bawak afif untuk playgroup session macam ni so that he can learn how to share,how to mingle around ngan budak lain,learn about new things macam art session tu first time die buat kerja tampal2 dengan penuh fokus hahaha..plus the session pon cuma 2 jam lebih je dan sekali seminggu.

Thanks again munira for having us there..insyaAllah we will join the next session.



tak sampai 5 minit dalam kereta dah lelap.

6 comments:

Diyana said...

menarik eh,leka sungguh die..hehe

bonda dadif aka akish said...

menarikkan??

dadif pon kite dh register kan..=)

isabelle said...

i nak pi yang this coming weekend punye. excited sgt nih

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pegi sabtu ni kul 10.45. ko pegi tak? kul bape? leh jumpa disana :)

Farah said...

hehe afif pon dah register untk sabtu ni punye session..jumpe di sana!

Ri@nna said...

Hello mama afif..
sama lah anak kita kan...suka wat hal sndiri..

Awards ~~thank you!