Monday, April 18, 2011

2 tahun 4 bulan

Berat dah 13kg lebih..alhamdulillah badan memanjang je lebih..lebar nye tidak. Feveret toy ialah bubble..die panggil " tiup"..pantang nampak bende alah ni jual2 kat mane2 pon..wajib beli k!. Kuat berangan...boleh main sorang2...ni port terbaru die..khemah ni beli kat ikea..tak sampai 50 hinggit pon..ha mainla sampai puas yer kang dah lunyai mama campak je dalam tong sampah..nasibla umah takde banyak perabot..lehla letak khemah ni kat ruang tamu. Dah join tateh playgroup for the 2nd time..budak lain elok je haa dengar teacher bercerita..die sibok nak main je..
but his favorite still art n craft session..sebenarnye die geli nak pegang paint tu...die pakai 1 jari je untuk painting..pastu die kesat jari die kat baju..elok sesangat la tu yer.



muka over excited afif dapat stack cawan2 tu hahaha

bergayut kat kaki daddy

8 comments:

isabelle said...

hahaha... riang betul dpt stack tu.
tapi geli-geli si afif, mau gak dia pegang kaler tu. adam? huh..harommm

FaznFaz said...

alololo.... dah makin cheeky.... kejap je kan, anak-anak kita nie membesar???

Fitri Senin said...

lebih kurang baya raif je anak u...semoga menjadi anak yg soleh dan bijak

fizamior said...

hahahaha comel muka afif time dpt stack tuh!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

my nuha pun geli2, lepas tu excited :)
hari ni kena antar nursery pengasuh dia takder,meraung :p dia ingat sekolah ada ummi sekali mcm sabtu hr tu :p

Nurhayati said...

afif dah join tateh..bestnya.. yati blom lagi kesempatan nak bawak zara kesana.. plan cam this week nak pegi. jomsss lagi skali hihi

mariaariffbaby.com said...

yeah..cepat jek anak-anak kita dah besar kan..
pejam celik nanti dah masuk skool semua..

sedih lak..dah takleh cium and gomol lagi lepas tuh

Ummi Salsabila said...

lama xjenguk afif.afif join palygroup yer.have fun! :)

sama pistol bubles dgn aufa.fav betul! plus,kalo pi paygroup popo the bubbles kan? haapy tgk dorang happy :)

Awards ~~thank you!