Tuesday, April 5, 2011

Please stop this bulls***!!

Huh! rase nak mencarut bila tengok gamba muka depan Utusan hari ni..tu yang malas nak beli suratkhabar skang tau..mengarut2 jela cerita dalam tu..banyak lagi masalah besar kat dunia ni..yang pasal video s** jugakla diorang nak highlightkan..siap ade gamba! tu yang rase nak bakar tu.

Hello! kitorang tak hingin pon nak nengoklaa..sape dalam video tu pon kitorg tak ingin nak tau.Ape jadahnye korang letak kat front page tu..tau tak..budak2 sekolah pon baca suratkhabar..dah kalau diorang nampak gamba tu tak ke diorang curious..tanye soklan bukan2.ape takleh pk ke bende2 ni semua.pastu sibok dok canang pasal budak2 skang rosak akhlak la..dah yang dewasa tak pernah bagi contoh baik.Hal2 macam ni beria2 masuk dalam paper ..beria2 masuk dalam parlimen..bende yang sepatutnye bincang yang melibatkan kepentingan rakyat takde plak nak heboh sampai mcm ni.

Please stop this!

Blog ni bukan blog politik tapi saya dah tahap menyampah tengok bende2 camni..tolongla sensitif sikit dengan ape yang orang awam perlukan..kami tak perlukan berita2 macam ni.Kami bukan bodoh ok.

13 comments:

Diyana said...

saye dh lame tk bc paper.buka tgk berita.bosan.layan kartun dgn anak2 lg best..huhu

Joy said...

hmm..samalah. x brp suka nak baca :(

mohamad fitri said...

betul..aku pun menyampah..tgk news pun tak habis2 lagi dgn isu ni..betl kata ko..banyak lagi menda yg lagi ok duk dibicarakan..isu ni gak diorg nak besar2 kan..ntah apa2

mohamad fitri said...

sorry...terkomen dgn fitri punya-liza

Anamarza said...

memang tak beli paper pun...berita kat tv pun skip2 jer bab2 politik memang tak tgk langsung

Coretan Terkini: Hari yg ke-20

Fitri Senin said...

ya..ya...betul..tu sebab malas nk bc berita skrg ni..tak informative lgsg

.m.u.n.i.r.a. said...

Nasib tak beli paper hari ni ;)Tapi i tengok berita tadi, siap paparkan sket video seks tu hahahahaha.Tunggu malam ni nye News komfem keluar gak! ;)
Malaysia!Malaysia!tak habis-habis!Berita yang liwat tu pun tak habis lagi ,dah keluar pasal ni plak!ish.Nyampah!

yatie chomeyl said...

yup, org yg buat tu ygBODOH sbnrnya sbb ingat dgn video fitnah tu boleh MEMPERBODOHKAN org2 cerdik pandai skrg ni.

Seriously, it has make them look more STUPID than ever

sya said...

betul betul betul...
macam dah tak ada masalah lain nak difikirkan...
kut ye pun rasa berita tu sensasi, tak payah lah nak letak kat front page.. diorang ni tak de nak cover cerita lain yang lebih penting ke?

Liz Rohaizat said...

dah lama kot tak baca Ut*san sebab MELUAT! Baik aku baca The Star,walaupun ada yg sedikit bias tapi ramai yg cerdik akal.

mar!ahaf!z said...

agree!
saya pagi2 tadi nampak je newspaper, terus tweet apa yg tak puas hati.. betulla derang ni.. TAKNAK pk kan 250k anak tak sah taraf tu ke.. boleh pulak nak berjemaah tgk video seks tu.. eiiiiiiiiiiiii melampau la

azzamoro said...

sebab tu aku benci utusan ngan harian metro. dua dua paper murahan

Nurhayati said...

lama gile rtak baca paper ngan tgk berita.. bosan ar

Awards ~~thank you!