Tuesday, May 31, 2011

Biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ya Allah berikanla aku kelapangan masa...busy yang amat 2 minggu ni..org lain semua bersuka suki bercuti..ai jugak yang takleh cuti..bukan takleh..tp kalau cuti pon sama je..byk bende yang tak setel2 lagi..project baru masuk..memang la bagus project masuk tapi itu jugak bermakna kena bagi priority untuk setelkan segala work order baru leh handover pada Project Manager.

Mana nak cover team mate yang cuti..mane nak cover service engineer yang tengah cuti sakit..multitasking di buatnye sebab di mata customer cuma nampak sales person sorang je
kalau lambat deliver ke hape kan.

Tapi apape jadi pon..jumaat sampai isnin depan kena gak cuti..family dari Terengganu turun KL..kerja kerja la jugak but family still come first.

ok by the way,berat terkini sudah mencapai 57 kg...tu je yg mampu .3 kg within a month..last week memang tak exercise lansung..hari ni baru nak start balik..so thanks to herbalife..eventho tak exercise adela menurun jugak berat and paling suke perut dah susut.

ok takleh nak bebel lama2...nak gerak ke gym plak..tata~

3 comments:

mrsharis said...

no wonder la blog ko lama menyepi..apa pun good luck k. Jgn tension2..x elok untuk perancangan keluarga..hehehe *kidding*

mariaariffbaby.com said...

ooo..pakai gak herbalife gak..
bagus ek this product?

mahal tak?

my5xurra said...

tahniah, byk tuw... 3kg per month... teruskan lg beb...

Awards ~~thank you!