Friday, May 20, 2011

Random di hari jumaat

1. This few days agak lemau..not sure why..but then bila dapat berlari atas threadmill semalam terus rasa segar macam kena cas..saya rase tula kesannye bila dah start workout.

2. Able to run 2.7km within 20minutes yesterday..which an improvement to me hoayehhh! next session target for 3km plak.

3. Plan untuk join standard chartered marathon jun nanti..tapi sampai skang fail untuk register..time nak bayo asik hang..saya bayar dari c***click sebb takde akaun stdd chartered..cemano ni??? lagi2 beberapa hari je tinggai nak register.

3. Berat hari ni..57.5kg..slow sikit turun but i know why? satu sebab tak jaga makan sebab weekend lepas melantak kambing bakar kat rumah pakcik and then berlari pon sekali je..but i'm happy sebab jeans lama saiz 10 dah leh muat kat pinggang..perut dah susut banyak!!double hoayehh!!

4.Hopefully adela tiket wayang Nurkasih malam ni..minta adik tolong belikan pagi ni untuk midnite show...dari semalam dalam kepala otak asik nyanyi lagu nurkasih jee..

5.Me and husband decided to sent afif to a nursery/pre-school in July -Dec sebelom masuk tadika tahun depan tapi sampai skang tak dapat nak decide nak anto mane huhu..anyone in KD boleh recommend tak mane2 nursery yang elok..FYI, mama ngan daddy die ni cerewet sikit tu yang susah nak dapat yg memuaskan hati...bbsitter skang ok tapi kerap cuti so susah sikit bagi kami.

6. Rumah dah 75% kemas..sempatla kot nak kemas 100% sebelom famili MIL nak turun 1st week of june,oh lupe plak kena siap2 mintak cuti ni.

4 comments:

Liz Rohaizat said...

lps join yg standard chartered, jom la join Feel Good Run pulak. saya pun ada problem everytime nak bayar yg standard chartered. sudahnya gave up. hehe. ingat nak join Feel Good Run

littlehumblelynn said...

farah

akak baru daftar kl marathon 5km..siap join fun run 28/5 kat putrajya sekali..semangat nih!!

isabelle said...

sungguh tabah u berlari. i? lari?
lari kejar adam ada la kot.

lily lotus said...

mmg rajinlah u workout. teruskan kerajinan itu yer. haa jgn lupa kemas rumah tu..hehe

Awards ~~thank you!