Sunday, May 8, 2011

Selamat Hari Ibu!

I hope it's not too late to wish every mother in the world a HAPPY MOTHER's DAY!


Last week balik Terengganu..sempatla hadiahkan MIL tudung ariani and mak pulak saya bagi kain pasang.


I celebrated mother's day a bit earlier sebab weekend ni memang plan nak mengemas rumah je..hari jumaat lepas habis kerja husband ajak pi tgk thor...check online ticket sume dah sold out!

tp dengan semangat waja kitorang redah gak cineleisure pukul 10 nak tgk tiket ade lagi tak..fuuhh nak baiklaa adooo..dapatla tiket kol 11.45pm hahaha..just nice la tu dapat tiket couple seat paling belakang dan tepi..senang apapehal kalau afif buat perangai leh terus kuar.











Sementara tunggu movie kitorang lepak kat restoran the gardens depan cineleisure tu..sedap gak air buah kat situ rupenye ek..die buat macam ice blended ..tgh2 musim panas ni memang syokla layan..



Afif was behave that night..adela berbunyik2 sikit sebab excited tgk action dalam movie tu kan..but then bila kite suruh die senyap..die diam la jugak...about 1 hour macam tu die pon lena ..legaa..leh tgk muvi ngan tenang.



I give 4 star for Thor...eventhough it's an action movie tapi sebab die ade selit2 lawak sikit kan..jadikan citer ni best..memang la mengarut sikit citer ni tp sebab asal die pon dari komik so it is expected la citer ni memang mengarut hahaha..



so..mak2 yang lain...how do you celebrate your mother's day? sure lagi bes kan hehe



2 comments:

Dayah @ Real Ummu said...

selamat hari ibu farah..lama saya tak dtg sini.sibok buat blog baru,hehe..jemput la dtg

mariaariffbaby.com said...

wah..seronok nya tgk wayang with anak..
Happy Mother's Day dear

Awards ~~thank you!