Thursday, August 25, 2011

Esok start cuti raya!!!

Yeayyy hari ni last bekerja sebelom cuti raya..esok dah start cuti..haihh lamanye tak cuti panjang macam ni..selalu dapat cuti pon 1,2 hari je..dah la tahun ni saya baru guna cuti saya 2 hari out of 24 days! yang balance banyak2 tu ntah bile nak guna..ni dah nak masuk bulan 9..so raya ni total saya cuti 10 hari!!

Tak saba rase nak kemas dan hias rumah..nak tukar langsir baru yang dah 3 tahun x tukar.lusuh bebenor dah. nak basuh semua sarung kusyen bagi nampai macam baru hehe.nak lap kipas yang dah hitam!haihh banyaknye list aku nak mengemas ni.

Baju raya kitorg dah hampir complete..daddy afif pon dah dapat baju raya kat uptown je hahaha..sian die..anak punye baju raya beli dari guess kid n baby gap..bini plak beli dari butik..yang die punye beli kat uptown je..tapi die kate tak kisahh..die dah dapat bende lagi bess raya ni..so tinggal baju melayu daddy jela nak kena carik esok lusa ni.probably kitorg terjah jalan TAR kot.

Okla saya rase sepanjang cuti nanti dah tak sempat nak update blog..so saya ambil kesempatan untuk ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI to all my readers!minta maaf juga kalau ade yang terasa hati dengan apa yang saya taip dalam blog ni yer.

Drive balik kampung tu nanti hati2 k..mane yang banyak lalu tol..pila topup touch n go atau smarttag siap (ni reminder kat diri sendiri)..kereta pon jangan lupa service..selalu tengok time raya2 ni banyak kereta rosak tepi jalan..nanti buat spoil mood beraya je..lagi satu jangan main mercun..main bunga api takpe :P

8 comments:

azzamoro said...

selamat hari raya farah. maaf zahir batin

Nanak said...

wah, seronoknya cuti 10hari..

mrsharis said...

Bestnyer org ada cuti yg banyak ni. Huhuhu..selamat hari raya farah. Selamat balik kampung jugak...maaf zahir batin.

wanie said...

Selamat Hari Raya...

isabelle said...

standard la farah. baju lelaki jarang kita nak beli kat butik2 ni sbb diorg bukan pakai selalu.
slmt bercuti ekk.. eh, slmt mengemas dan selamat hari raya

Fitri Senin said...

Farah!!! Selamat hari ry dan selamat bercuti!!

..:: WiRdA ::.. said...

wehuuu selamat hari raya jugak... oh nampaknya thn depan la kot aku tukar langsir raya jugak..baru sama 3 thn..eh.

juanita said...

Salam kenal & selamat hari raya :)

Awards ~~thank you!