Wednesday, October 5, 2011

Tragedi Oktober

Hari2 penting bulan Oktober:

1. Birthday daddy afif
2. Birthday abah saya
3. Pre-anniversarry celebration kami yang ke - 4 a.k.a honeymoon kali ntah keberapa makcik tak ingat hahaha


Hadiah untuk husband..saya tak plan lagi hahaha..cam dah habis idea nak hadiahkan ape untuk orang lelaki..balik2 perfume..balik2 baju..gadget yang die nak pon semua dah ade..errr takyah bagi hadiah aci?

Pastu birthday abah tersayang plak...abah senang je..belanja die karaoke mesti die suke hahahaha..abah saya memang gile karaoke..kalau korang nampak pakcik2 kat umah org kawin tgh karok tu ade possibilities tu abah saya (bergantung pada kawasan yer).

Haa yang paling excited is our trip to pulau dayang for scuba diving nanti insyaAllah..ni jugak akan jadi honeymoon kami sbb tak bawak afif...afif kenala tinggal..kang kitorg dua menyelam dalam laut sape lak nak jaga die..sedih jugak 3 hari tu nak tinggalkan die tapi pikir2 balik..takpela die pon dah besar..tinggal pon dengan nenek..ramai yang leh entertain die hihi..

Ok saje nak share me and my husband favourite song now..mula2 die dedicate lagu ni kat saya pastu cam bes lak hari2 nak dengar hihi.

Penghujung cintaku by Ungu.



4 comments:

salina said...

goodluck with those events ya!!!!

yatie chomeyl said...

lagu tu mmg best, i pun suka

mariaariffbaby.com said...

huhuhu..birthday hubby kita pun bulan october gak..

menarik kan oktober ni..i like!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

october, bulan anniversary aku dan aku pun tak tahu nak beli hadiah apa utk dia.

Awards ~~thank you!