Friday, December 30, 2011

Celebration!

1. Afif's birthday..

Hadiah for afif tahun ni ialah basikal..beli Giant je 89 ringgit hahaha pakaila sampai rosak nak oi.nak beli mahal2 kang lagi 2 tahun humban dalam tong sampah jugak.

Ok sakit hati btul dengan memory card kamera kitorg..rosak plak!!!! takleh nak read lansung..banyak gamba nak letak ni mase bawak afif pegi PSN tengok pameran dinosor..then we all pi celebrate makan2 aiskrim n jalan2..afif tak makan kek sangat so rugi jela beli kek..die suke eskrem Baskin Robin,,so layankan jela..eventho time tu saya masih lagi mabuk..tapi anak punya pasal..gigih gak bawak jalan.

petang2 wajib turun nak main basikal..weekend kitorang bawak die naik basikal kat taman plak..and suprisingly,afif leh kayuh sendiri tanpa kitorang ajar k..first attempt terus berjaya.

2. Our 4th wedding anniversarry.

Nikah on 22nd Dec 2007 so dah 4 tahunla kami kawin..Alhamdulillah..our love still strong dan sangat bersyukur di tambah rezeki lagi dengan mengandung anak ke-2.

Celebrate dengan kuar makan2 and tengok MI4..demand nak tengok kat Platinum Cineleisure hahaha sbb saya ni kuat sakit belakang skang (rasenye effect dari amik epidural dulula)..tak berapa selesa nak duduk kerusi biasa lama2..nasib baik citer bess..jadi berbaloi.


3. My Birthday!on 27th.

Alhamdulillah.masih dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.Kad dari husband yang sangat sweet and i would like to share ayat2 dalam kad tu kat sini.


After all this time
and everything we've been through,
I'm so proud of us.
Not everyone could have met
the challenges we have
they way we did.
Not every couple has known
what it's like to grow as close
as we have because of that.
Most important,
not everyone could inspire me
to make a relationship work
the way you and your love inspire me.

After all this time,
because of all we've learned
and how much much closer we've grown.
I have even more reasons to say "I love you"


p/s: kami dah bersama lebih dari 11 tahun..jadi memang banyak bende dah lalui bersama
p/p/s: rasenye kad ni mcm kad anniversarry rather than birthday kad hahahaha tapi tak kisahla i really love the wording
p/p/ps: mabuk saya dah habis elok hari birthday saya tu! hahahaha mari tepuk bintang sekarang!!

3 comments:

Fitri Senin said...

balas balik tepuk bintang..

arman said...

Seronok, kan pegi PSN. Sy pegi time tgh bulan ni. Sempat jugak bgmbr dgn Atroid tu... Dgn dainesooo kat tengah pun ada ..hehe

Pity for your memory card

I am Chipfida... said...

hepi belated birthday afif! hepi belated birthday mama afif!!

Awards ~~thank you!