Tuesday, December 13, 2011

Happy 3rd Birthday Afif!!!

Afif is 3 today!

Mama and Daddy love you sooo much!!!

Nanti kalau mama larat,kita buat birthday party kecik2 je yer..sorry sangat sayang mama tak berapa sihat nak plan birthday afif macam tahun2 lepas..Mama sentiasa doakan afif membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh..amin.


Gamba masa birthday party anak ShilaShower..ni last mama awak dapat jalan2 dengan sihat sebelum mabuk teruk.
Ni masa kat rumah tokma..afif rembat tok ayah punye kopiah



8 comments:

notti netti said...

Happy Birthday Afif :)

atulhani said...

kejap jer masa berlalu. dah 3 tahun yer afif. happy besday!

isabelle said...

HAPPY BIRTHDAY, AFIF!!!
moga jadi anak yang baik...dan syg kat baby.hehe

azzamoro said...

happy birthday afif. dah nak jadik abang dah dia.

sawaNiLa said...

happy birthday afif :)

mylongjourney said...

Happy Birthday Afif!! Maknanya anak bujang aku tu pun dah jengah 3 tahun within 2 weeks time ;) Semoga Afif membesar dengan sihat !!!

mariaariffbaby said...

happy belated dear..

lily lotus said...

hepi sweet besday encem boy!

Awards ~~thank you!