Friday, May 18, 2012

Happy teacher's day!!


hahaha mama afif selalu lagging kan post bende2 camni kat blog..anyway,Selamat Hari Guru pada semua guru2 sedunia..termasukla adik ipar saya dan suaminye (dedua cikgu) dan jugak bakal kakak ipar saya (lagi seminggu  je nak menikah ni..ai plak excited!)..belah husband mmg ramai yang pilih kerjaya guru..rasenya ade 3 generasi ke atau dah 4 generasi..belah saya,ade sorang je kot hahaha..nampak sangat gene bijak banyak belah husband yer.

Ni kad teacher's day afif buat untuk teacher dia..mama die tak hafal semua nama teacher so buatla 1 kad untuk semua. (teruk gile ok mama ni).

Gigih afif buat kad ni dgn mama..mama tolong gunting..afif buat yang tampal2..tulisan byk mama la yg tulis..afif pandai tulis nama sendiri je :P..okla kan...effort budak umur 3 tahun 5 bulan kot!

kaki belakang tu adelah kaki daddy afif yer..bukan kaki ai.sibok!



yang bulat2 purple tu pon die buat together with his signature.

Today,school afif ade buat jamuan sambutan hari guru dan kami bagila brownies as sumbangan from parents.Syok juga yer sambutan hari guru bila dah anak sendiri pi sekolah ni..tengok all my frens beria2 pk nak bagi apa kat teacher anak masing2..next year I should prepare early for this event.Bukan ape..in the same time nak ajar juga anak2 appreciate cikgu2 yang penat lelah jaga dan didik dia mase kat skolah.




2 comments:

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhuhu..kita pun..kat school anak ada sambutan teacher day..kita la sibuk dok sampul hadiah

nak happy kan anak kan :)

lily lotus said...

anak punya pasalkan :) yg penting semuanya happy including us!

Awards ~~thank you!