Wednesday, August 22, 2012

Raya 2012

Selamat Hari Raya!


 Afif kata green means go!hahaha ni gamba dengan 2 anak..
Laki ai feeling romantik nak jugak ambik gamba pegang tangan.

p/s: Alhamdulillah before raya ari tu dapat call dari babysitter lama afif..die nak jaga akif start bulan 10 ni..lega dengar..sebulan jela lagi kena hanta akif ulang alik kota damansara-klang.

5 comments:

isabelle said...

slmt hari raya, farah & family.
so, korg dah 'go' ke mana dgn baju hijau tu? hehehe

p!nkerton said...

selamat hari raya farah & family. cantik baju go ko :)

mariaariffbaby.com said...

salam aidilfitri dear. wah, we share same theme color la for this raya! :D

Eliss Mie said...

hijau yer tahun ni :) memang susah nak cari pengasuh skang ni kan. hrp2 pengasuh my nuha dulu sudi laa jaga adik dia nanti.

Anonymous said...

akum.. nak tanya, kat mana nak cari pengasuh tu eh? tgh cari juga kat kota dsara ni..

Awards ~~thank you!