Monday, February 18, 2013

Running diary #01

This week dah start serious kembali berlari..yes i forced myself untuk lari walaupon sebenarnya masa sangat mencemburui ku hahaha..bizi memanjang walaupon weekend..lagipon semangat berkobar-kobar untuk rasmikan kasut baru hehe...

it's Mizuno Wave Rider 15 limited edition..falling in love with the Ruby color...tengok2 ada size dan ade diskaun plak apa lagi terus rembat..so dari harga RM400++ dapatla RM300++ 

and yang palinggg bess husband hadiahkan S3 Mini as anniversarry present..so boleh la download running apps kat phone baru muahahahahaha

For 2 days..ni la yang sempat saya buat..tried to keep my pace slow and steady sebab nak simpan energy..



sepatutnya hari ke 2 my aim was to run 3km tapi afif dah menjerit nak kencing plak dahh..isk isk..kenala stop lari time tu..kacau sungguhla..

memandangkan tak sampai lagi 2 minggu je nak lari 10km kat brooks run tu..so nampaknya minggu ni kena jugak train lari kat gym opis..ok wish me luck!



6 comments:

Siti Fatimah said...

i pon berniat nak bersenam gaks x kisah lah berjln ker berlari ker kan as long boleh burn some fat yg ada nie kan...bila nak buat je asyik x jd je bila setiap kali nak buat dasar pemalas kan... hihihi ;p

Nurhayati said...

cayokkkk
yati blom bole lagi nak berlari
huhu sedih

isabelle frankly said...

cayalah Farah.
aku smpi skrg kalo tgk trainers laki aku tu dok lawa je kaler dia, aku bunyi gak la..."kesian kasut tu, aritu beli kata nak jogging. hahaha"

eh, tu laki aku je. aku mmg xpernah suarakan hasrat nak jogging. so, kira terkecuali la kan?kan?

Has said...

stokin kita sama! hihih.. btw race shoes has pun mizuno. lupa mizuno apa..wave 13 kut. keep running..has nye pace dah lari..lama x training :)

Amilita Zaini said...

Farah, cantik kasut! Actually, my favourite is still my Mizuno..tapi ye la I pun baru try 3 brands je :P
Bila lepas race nanti, just keep on running even though you have nothing to train for.

Farah said...

siti:mari2..kite bakar lemak2 berlebihan.

yati:anak 2 pon susah nak cari masa..anak 3 lagilaaa.

is: hahaha ko memang terkecuali dari azali lagi

has:hahaah stokin kena pink jugak.

kak millie:after brooks run..scklm plak..atleast bile ade race bolehla jadi sebab nak train.

Awards ~~thank you!