Friday, January 2, 2009

Selamat Tahun Baru!!


Saya harap tak lewat sgt nak ucapkan selamat tahun baru....kejap je kan rasanye setahun berlalu....mcm2 perkara yg terjadi sepanjang 2008...sambutan tahun baru plak...tido dgn afif kat umah haha...dlm pantang bukan leh buat apape pon...tgk bunga api kat tv jelaa

Sekarang ni bertambahlah lg tarikh2 penting dlm hidup saya...iaitu hari lahir afif..selain dr birthday afif dan saya yg jatuh dlm bln december...anniversarry perkahwinan saya pon jatuh dlm bln december jugak....

Tahun ni saya mmg sgt2 lupe pasal anniversarry sbb afif kena warded plak mase tu (demam kuning)....husband saya yg ingatkan dan wish saya dulu...hehe baru ade sorg anak dah lupe...teruk betul saya ni....



walaupon saya tgh comot2 (dgn pilis dan param di badan) mase tgh berpantang ni....husband sy sempat lg hadiahkan bunga dan perfume utk birthday.sy....thanks abang....


Sy je yg tak sempat nak belikan die apape sbg hadiah anniversarry..afif tu kire hadiah la ek hehe...sy kena setkan reminder skang...takleh lupe lg tarikh2 penting ni...nnt ade org majuk saye yg susah....


anyway...sy harap thn 2009....sy dan keluarga sentiasa di murahkan rezeki serta diberikan tuhan kesihatan yg baik....






6 comments:

LiZa said...

huhu...fitri tak pernah bagi aku bunga walaupun aku pernah mintak..katanya kalau bunga cepat layu..rugi jer...huwaaa...tak romantik tul hubby aku.

farah said...

isk ade plak....hubby hang romantik cara lain kot hehe :D

azzamoro said...

hoi ko dah beranak eh. congratsssss...... aku dah lame tak bukak blog. sowwwiii... ko pantang mane? klang ker??? waa..cutela baby. congratsss tauuuu

Farah said...

aah la azza...dah nak masuk 28 hari ni..aku pantang kat klang huhu rase lamenye nak abis pantang ni..camne nak buat perut slim balik ni..ade petua?

azzamoro said...

kene workout la. mmg benci perut menggelebeh.

weh aku nak gi visit ko ngan baby ko leh? klang kt umah mak ko masa ko kawin arituh kan?

Farah said...

boleh boleh meh aa dtg..aah umah mak aku aritu kat klang...nak dtg nnt sms tau..no aku tak tuko lg..

Awards ~~thank you!