Sunday, March 1, 2009

Cheat day~~

Saye kan tgh berdiet skang....so hari ni adalah cheat day saye...ape itu cheat day??
alaaa hari ni la saye melanggar sume pantang larang saye hahaha...oily food....cold drink (but still no ice)...no oat...no grilled for today hehe....hari ni je...esok sambung balik menu diet ....lunch kat black canyon restaurant (thai food) kat JJ Bukit Tinggi...pekena green curry,seafood salad dan 1 menu lg yg saye tak ingat namanye...fuhh sedapp...bukan selalu dpt cheat diet ni...so makanla sedap skit hehe..(minta maaf takde gamba)
-apekah yg cuba dilakukan oleh daddy??-
2 hari berturut2 dah saye shopping kat JJ survey2 baby fair yg hebat di gembar gemburkan itu...first day pegi JJ OU (training IBM habis awal so melangkah terus ke JJ OU kat sebelah sementara tunggu husband amik...)..saye rase takdelaa sale sangat ...few items je ade sale pastu lain di longgok2 utk stok clearance...tp cam biasala kan...kunun nak jenguk je tp tangan tu gatal je nak membeli jugak...

-Drying rack yg hanya ade 10% diskaun-

2nd day pegi JJ Bukit Tinggi plak sbb nak belikan hadiah n kek utk birthday aina (yer saye ade adik bongsu yg berumur 7 thn)...jenguk2 skali department baby kat sane...sama je cam JJ OU ...sale tp cam tak sale...yg ni saye panggil 'sale tak ikhlas' hahaha ...

-@ JJ Bukit Tinggi-

-Afif dikerumuni peminat opsss...promoter hehe-
-Eksyen je lebih tu..tak potong pon-

Balik dr rumah mak kat klang...singgah kedai dvd...plan malam ni nak marathon tgk muvi....huh lamenyeee tak tgk wayang....mulenye husband ajak tgk the Punisher 2 kat JJ Bukit Tinggi (dgn meninggalkan afif kat mak kejap) tp stok susu plak x bawak....kang afif ngamuk nk susu kang naya plak mak saye...
-movies marathon-
-mama ngan daddy punye pasal...afif kena berkampung di ruang tamu plak huhu-

5 comments:

MeL said...

alahai..speaking of cheat day, yesterday pn my cheat day jgk hehe. 'ter'mkn fastfood jgk ;p JJ sale on certain2 item je, i pn br shopping solid equipnmt for mika kt JJ IOI hihi (xhbs2 nk kirai duit!)

Farah said...

hahaha same laa kite...dugaan tgk fast food kat luar tu...

itulaa JJ punye sale takbes sgt tp shopping jugak hihi

Nurhayati said...

wah bestnye dapat tgk movies marathon... skang ni nak tgk movie pun susah ape lagi nak marathon sbb zara dah pandai on off player..argghh tension... tapi ada alasan nak gi tgk wayang..hihihi

Elyn said...

farah i ske tul ngan brg cap muchkin tu.... colourful kan???

Farah said...

yati:amboi pandai zara on off player ek..dahla tangan tu tembam.geget kang baru tau..

elyn:hehe i first time beli cap munchkin tu..aah kiut n colorful..

Awards ~~thank you!