Thursday, February 26, 2009

Lecehnyeerrr ~~

leceh tul bile ade event/training/apapejala aktiviti yg berada di luar opis..jenuh saya nak carik tempat untuk pam.... semalam ade EMC partner kick off event kat sheraton....cehh kedekutnye hotel dlm surau takde tempat nak cucuk plag....pastu pegi toilet dkt lobi (toilet hotel nasib baik bersih)...pon takde...try carik level lain nasib baik ade tapi kat bawah...huhu terpaksa laa duduk (tp punggung tak cecah lantai...sila bayangkan ) dan pam...lecehnyeee sbb pam saya guna electric (Spectra 3) dan takde bateri plak tu...ade kah saya kena beli pam yg gune bateri utk keadaan macam ni??

hari ni ade event lagi...CEO nak blah ade farewell event la plak kat Oneworld...nasib baik tgh hari baru start..so sblm pegi saya nak pam dulu ...

esok ade training plak half day kat IBM huwaaaaa....lecehhhhnyeee

p/s:the things i enjoy the most bile pergi event2 mcm ni are the foods hehehe...

8 comments:

mrsharis said...

hi farah..u keje IT company ker?

Hasliza said...

wah..cekal tul mama afif ni..teruskan berjuang..dun give up..chiok..chiok..

Farah said...

mrsharis:haah saye keje IT kompeni

liza: huhu demi anak...

Elyn said...

hihi sabar je..... mmg ssh kan nk cr tmpt tuk pump.... teruskan usaha anda go go go

mrsharis said...

blh tau ker nama company u? hehe..
kalau tak keberatan la..
tk paksa tau..hehehe

Farah said...

mrsharis: ah?? bolehh i keje kat VADS kenape?? u keje kat mane??

Elyn: hehehe thanx

mrsharis said...

sy keja gomen tp hubby sy keja IT Company..

Farah said...

erk....sama tmpt keje ke?

Awards ~~thank you!