Tuesday, March 3, 2009

Tumpang tanye~~

Ade sesape tak pakai nissan latio sport?
nak tanye la... baru2 ni kereta saya punye enjin ade bunyik2 cam enjin lori dah berkarat ...kuat plak tu...huhu (padahal beli dan pakai tak sampai setahun)...husband dah bawak pergi servis semalam tp mekanik ckp enjin ok.......lepas servis bunyik tu hilang tp kami still tak puas hati sbb takut jadi balik so... mekanik advise tukar beberape part yg mungkin menyebabkan bunyik td tu terjadik minggu dpn (sbb ambik mase lame dan nasib baik masih dlm warranty)....kami suspect timing chain..tp kalo ade sesape pernah mengalami perkara yg sama..we need your advise pleaseeee...

Thank you.

3 comments:

azzamoro said...

perghh aku giler buta pasal kereta. cube ko masuk web or forum kereta jenis ni.. maybe ade or leh tanyer...

Farah said...

warghh aku pon same..tau bising je kat husband aku bile ade problem huahuahua

Hasliza said...

aku masa bujang dulu suka gak godek2 hal keta ni..siap baik giler ngan tauke cina tmpt aku servis keta..tapi bila dah ada anak ni..aku main redah jer..malas nak fikir..td fitri check keta.."yang,napa fog light ni cam retak??"..uiks..aku tak perasan pun..hehehe..dgn selamba jwb.."tak taula bang"...:)

Awards ~~thank you!