Thursday, March 5, 2009

M.A.R.C.H~~


Saye sgt suke bulan Mac ni hehe....tiap2 tahun kalau ade bulan mac je pon takpe (merepek la tu)...
sebab....

  1. Bulan ni ade cuti skolah (apehal lak..... bulan lain pon ade lgpon anak bukannye skolah lg hihi )...
  2. Bulan ni saya dapat kenaikan gaji yg backdated dr bulan january hehe...
  3. Bulan ni saya dapat BONUS hehehehehe....
  4. Bulan ni boleh JOLI KATAK kalau bonus lebat kalau tak joli sikit2 je hihi ( ingat..kena simpan dlm saving jugak)
  5. Bulan ni boleh pegi HOLIDAY!!!! fuhh akhirnye saya dapat bercuti..angkut afif skali...saya sudah apply cuti seminggu tp bos tak approve lg..takpe kalau die buat2 lupe saya akan terpacak kat dpn pintu ofis die utk suruh die approve jugak hahaha...
  6. Bulan ni balik umah TokAyah ngan TokMA afif kat Terengganu...
Liza ajak saya pergi bercuti2 Malaysia ke Cameron tp husband saya ni tak suke tanah tinggi...die suke pantai ngan laut......katenye leh jalan pimpin2 tangan kat tepi pantai hahaha.... so liza jom kite gi Cherating...nak pi pulau cam tak sesuai lak ngan bawak budak baru 3bln ni.....tunggula afif besor skit...lgpon plan diving saya sudah tergendala (yelaa baru operate maaa..mane leh lasak2)..

...ade sesape lg nak ikut??

7 comments:

azzamoro said...

weh bile korang nak gi???? bile wey...?

MeL said...

pttnya last year i amek diving licence, nk follow husband salu g diving. but last year pregnant lak, nak amek this year cm tak berani lg nak rendam dlm air sbb caesar ;(

Farah said...

azza:plan 23hb ni beb..maybe duduk hyatt..semalam je..pastu kitorg gerak tmpt lain..jom itut sekali jom!


Mel: u pon suke aktiviti lasak ek...ade geng..leh kite plan amek sesame..tula i pon takut nak rendam dlm air tu lame2..

I am Chipfida... said...

muehehehe.. hepi holiday!!! aku kena tunggu pas DPA baru leh pikir pasal holiday2 nih.. sob.. sob.. and kena tggu bulan 6 baru dpt backdated punya kenaikan gaji tahunan yg tak seberapa sen tu.. bonus plak kena tggu bulan 12... tu pon kalo gomen ada duit nk bg bonus... hahaha!!!

s h afi n i said...

nak itutt...tp xboleh...jauh..uhuhu

Farah said...

pidah:hehe takpe.. giliran ko akan tiba jua....gomen kaya mesti ade bonus punye hehe

fini:jom..jom..jom..jom itut itut(nyanyi mcm tema sure heboh)

Elyn said...

saya nk itut...... saya ske duk kat beach sonok woooooo lelagi dpt main air hahahahh. kalah bebudak plak!!!

Awards ~~thank you!