Tuesday, April 28, 2009

3 Column~~

hahaha..suka..suka..suka...saya dah berjaya buat 3 column dalam blog ni...isk jakun tul..org lain dah lame dah tau..hahaha

tima kasih kepada tuan blog ini yg memberi tunjuk ajar...ok tunggu..saya akan cuba menghias lg blog ini..buat mase ini tak jumpa lagi background yg saya suka..masih mencari...biarla putih dulu...putih itu suci hihihi

7 comments:

Elyn said...

ajarla nk cube gak 3 coloumn ni!!

joegrimjow said...

waa
xtau
camne buat?

MeL said...

wah besh2!

Cikpid said...

hahahha..nk try gaklaa buat 3 column..dh lama mngidam nk 3 column

Farah said...

elyn,joe:erk!!perlukah saya buat entri pasal cara2 nak buat 3 column??huhu nnt rajin saya ajar yer..kalau tak saba nak tunggu sila refer website yg sy link tu..

Mel:meh aa buat jugak hihi...

cikpid: eh saya nak add awak dlm list friend saye ek...

MeL said...

farah sila buat purse tag itu ye ;)

Farah said...

ok mel...aku i buat nnt :D

Awards ~~thank you!