Monday, April 27, 2009

Domok mama sudah botak~~

Wahahaha..takleh tahan nengok muke afif kena botak.....nasib baik behave...kepala takde gerak2...daddy pegang elok2..sementara pakcik kedai gunting rambut tu cukur rambut die...so inila hasilnya.....
cubaan afif utk membuat sign 'peace'

Sabtu lepas liza datang rumah...tak sempat nak amik gamba byk2 sbb sibok melayan tetamu hihi...seronok tgk keletah wafiy yg tgh lasak....hehe tak saba nak tunggu afif besar mcm wafiy..nak nengok diorg main sesama....

Bisol afif dah makin surut...dr bg antibiotik dan ubat sapu....cepat btul baik...ade satu lg bisol nak naik tp bila makan ubat n sapu krim tu terus terbantut...Alhamdulillah...

14 comments:

azzamoro said...

wooooooooiiiiiiiiiii korg together-gether tak ajak aku..sob sob..

mrsharis said...

wooaaahh..afifi lagi macho bila botak

Farah said...

azza:muahahhaa...ni get together-gether yg tak di plan..tetiba liza msg aku pg tu kate nak dtg..anyway meh aa dtg umah aku..selalu nengok ko pegi the curves tu..bukan jauh pon..

mrsharis:hohoho mama die lg suka tgk afif ade rambut...muka botak ni mcm muka budak nakal..

Hasliza said...

hehe...azza..nanti bila plan bebetul kita together-gether yer..hehe..huhu..takper farah..enjoy the moment masa afif tak gerak kemana2 ni..once dah aktif nanti..abislaa dia kemas kabinet tv ko:)

MeL said...

afif nampak lagii domok bl botak hehe..cute!

ummuabdullahsyaakir said...

salam,.hehe comelnya afifi botak-main tembam nmpak.

mamawafiy said...

afif..dah nak menjadi la sign 'peace' tu..lama2 nnt ok la mcm abg wafiy..tak sudah2 nak peace jer..mana2 pun peace jer..

Farah said...

Liza:itulaa...aku nak kena carik almari tinggi ni haahaha...

Mel:i pon rase muka die makin bulatt..

ummuabdullahsyaakir:hehe org yg cukur tu tegur(nampak pon mcm org alim)..sepatutnye kena cukur 7 hari lepas lahir..ikut sunnah :D

mamawafiy:hehe afif tgk abang wafiy buat peace tu senang je..

semut-terbersin said...

huish makin macho and nampak tough laa afif! fewwitt!!

Farah said...

ila:haha ye ke auntie ila..tp mama saya kate kalau ade rambut nampak cam budak baik sikit haha

Cherry blossom said...

nampak lg ensem si domok ko bile botak..dan lebih ke muka asri plak..hehe

Farah said...

jeless aa ni...muka mama die takde ke?? hehehe

hijauoren said...

liza kt kmpp tu eh? ee preggy eh die? blog die pe wei? lame dh tak bertegur sape.. igt lagi idok die ngn aku ni..

Farah said...

die dah beranak sorg dah...tgk kat list aku belah kanan ni..link die nama liza.

Awards ~~thank you!