Tuesday, April 7, 2009

contact lense~~

alamak....contact lense sebelah kiri koyak plak...tgk kuku sendiri...ceh takdela panjang sgt...dah la last piece lak tu...cepatlaa pukul 10 nak tunggu kedai bukak ni...... saya menaip dlm keadaan rabun sebelah...spek plak dah patah kuang kuang kuang...pengajaran utk hari ni...jgn biarkan kuku anda panjang sekiranya menggunakan contact lense...

8 comments:

Elyn said...

owhhh farah pun rabuns ek!!

Farah said...

iyerrr...saya rabun teruk..tahap buta hahaha

Cherry blossom said...

contact lense aku penah terkeluar time aku tgh driving..sbb aku gosok mata..huhu..mata aku rabun sebelah di tgh2 jlnraya...heheh

Farah said...

uishh bahaya tu ida...tp kalau power tak byk maybe ok kot

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku rabun gak tapi x pakai lense or even spec..lalalaa..

Farah said...

elliss,kamu ini seperti ibu ku laa..time nak menjahit mesti suruh org lain masukkan benang dlm jarum sbb rabun tp takmo pakai spek hihi...

Iron Butterfly said...

eh bile mase ko kenal member skolah aku tu.. aku nampak ko link blog dier kerna kasih kita. huehue. ko nak link kan 34C silekan. hehe. aku tak marah. kalau adek2 aku je aku marah aku tak suke budak2 menyemak kat blog aku. rimas. lol.

Farah said...

ooo mama ian tu kenal2 virtual je..selalu baca blog die so jdla virtual fren...hehe..ok ok mekasih saya bukan budak2 :d

Awards ~~thank you!