Thursday, April 9, 2009

Moo~~

Sabtu lepas pergi ke OU utk tgk cousin afif masuk dancing competition anjuran eskrem Moo..hehe pergi utk bagi semangat kat aina dan saje temankan kak long.....lgpon dekat je dgn umah.....sesungguhnyaa ni mmg event budak2....di sebab kan minggu ni sgt bz..takde mase nak taip panjang2.....layan gambar jela ek...
Ramai gak umat tgk event ni.....aina yg belah kiri sekali ..plg kecik antara kawan2 die hehe....
acara sudah bermula...pengacara kak erin...dan artis jemputan sofea jane....dua2 sungguh cumell....anak-anak kak long ...sofea dan hasif.....kakak ngan abang die hilang ntah mane...sopping kot!budak2 skang advance kan...afif with daddy..nasib baik die behave walaupon bising2 masih lg boleh tertido...

last pic...event dah abis..team aina dpt no bape ntah...sbb kami lepak coffee bean mase announcement dibuat..team dari CBN dpt grand prize...cayala convent!eh tp saya convent klang hahaha...ye ye..saya tahu..byk kali dah nengok saya pakai baju tu...husband jugak sudah sound asik pakai baju tu je..tp itulaa baju feveret mase ini hahaha ....nasib laa korg je tahu kan??

2 comments:

Elyn said...

hihi saya x perasan pun farah asik pakai bj tu.... so per lagik suh hubby belikan kalo die dh bising hihihi

Farah said...

betul2..sudah bg hinthahaha

Awards ~~thank you!