Monday, April 13, 2009

domok mama demam~~

Afif dah 4 bln hari ni...sian anak mama ari ni demam...kalau demam sbb kena jab maybe tak teruk tp kali ni demam sbb virus...lemah je badan afif...nak gelak pon mcm tak larat....pas makan ubat meragam sikit pastu tido balik.....tido plak nak berpeluk..haihh manja btul budak ni kalau sakit... nasib baiklaa baru sorg...

Mama plak EL ari ni...ingatkan nak pegi kerje lambat sikit sbb malam td gilir2 jaga afif dgn daddy....alih2 pukul 8 ummi afif call ckp die pon demam dan tak dpt nak jaga ...Erk...nampak gaya kena EL la ari ni....tp cuti pon mcm tak cuti...call dan email berderet2 kena jawab....huhu

update pasal development afif akan di publish di lain entri sbb hari khamis ni baru nak pi klinik...

huwarggghh..sungguh mengantuk....nak tido jap sementara afif tido ni...

6 comments:

azzamoro said...

oke semoga afifi cepat sembuh. weh sape jaga anak ko masa ko gi kerja?

Elyn said...

musim demam la skang farah.... sian domok mama...... cepat sembuh ek!!

MeL said...

get well soon afif..mkn ubat biar cepat sembuh k baby ;)

Farah said...

azza:ummi afif--->babysitter dok atas umah aku je..

Elyn:aah laaa...akhirnya afif tertewas jua...

Mel:tenkiu auntie--from afif

mummy_adam said...

cian nyer.. cepat baik yer domok mama.. :)

Farah said...

Mummy adam:tenkiu :D

Awards ~~thank you!