Monday, May 4, 2009

Bz day~~

hahaha kena publish gak 1 entri pada hari ni..short one sbb sgt bz dgn meeting dan tender compilation...(ni laa namanye penagih blog hahaha)...

yeay!tomok menang!! saya vote die tau...3 kali sms...hahaha kecoh je...baru 3 kali...nasib baik berbaloi..husband kate saya buang duit je sms tu..tp saya nak jugak sbb takmo jd macam kes faizal tahir dulu...dulu pernah vote faizal tahir byk kali tp bukan rezeki die nak menang...ntah hape2 je mcmmane si suka suki tu boleh menang..

ok ok nama pon short entri.. dah kena end kan ni..esok kena pi training plak 3 hari..dem! nasib baik dpt cert...boleh menambah koleksi cert lg hahahaa...

p/s:menaip entri ni kurg dr 2 minit...

7 comments:

mrsharis said...

kurang dari 2 minit?
waahhh..memang dah boleh diiktiraf otaiiii..

# kali undi???? banyaknyaaa..rasanya sebab 3 undian farah ni tomok boleh menang..heheheheh

Hasliza said...

hehe..ko dah jadi ketagih blog..hehe..dulu bukan main lagi ckp kat aku.."aku tak tau laa nak jot apa dlm blog..tak reti nak story2"..hehe..tgk skrg apa dah jadi:)

Farah said...

liya:hahahaha..otai ke??isk elyn lg otai..satu hari bape entri ntah die taip ... tulaa pasal sbb saya pon undi last minit hahahaha...

Liza:isk isk sudah tahap parah kan...dah la bz ni nak gak berblog ...sonok sbb leh dpt byk kawan yg sama2 tgh besarkan anak..

mummy_adam said...

yahoooo.. tomok menang!! :)

fulltimesinner said...

WTH!!!!! mula2 baca ingat afif menang masuk pertandingan ke... (tomok dgn domok dekat2 daaaaa...)zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Farah said...

mummy adam:yeay!

fulltimesinner:poklong..sila jgn emo di sini...hahaha afif tak layak masuk pertandingan menyanyi..kalau pertandingan suara siapa plg kuat time melalak mungkin boleh menang..

apis (bukan nama sebenar) said...

hehehe

kena masuk rehab ni
sebab dah jadi penagih

hehehe


p/s: no komen pasal tomok..not really interested on entertainment industry..~

Awards ~~thank you!