Monday, May 4, 2009

Tag 5~~Purse saya

Kena tag lagi ngan Mel....layankan jela hahaha...

A. Snap the picture of both inner and outer of your purse

B. Introduce your purse brand, price & where you buy.

Brand:Bonia
Price:Mokcik tak ingat....sbb part of barang hantaran kawin dulu..rasenye dlm 300 hinggit...
Where you buy:beli kat butik bonia..tukang tunjuk je..yg baya nye husband la kan (time tu tunang la)hahahaha...

nila rupe sebenar purse ni mase baru beli..skang dah hitam dah hahaha..tp nak beli wallet baru mmg kena tunggu yg ni lunyai dulu la yer..

C. Take out whatever its inside your purse.gamba pertama tu...
1.duit2 yg tak berapa byk...
2.gamba saya dah husband..dan sesat satu gamba adik lelaki saya (ntah bila mase lak ade dlm purse)...
3.kad injection depocon saya
4.tiket wayang pertama saya kuar ngan husband dulu (tp dah kena conteng ngan husband)...'the wedding planner' citer jenifer lopez thn 2001 ....hehe simpan sbb sblm tgk muvi die propose saya jd girlfriend...kah kah kah...

List of card:

1. IC saya dan mykid afif
2.Driving License
3.Snips VIP card
4.Kad klinik Idzham (klinik feveret saye)
5.Metrojaya priviledge card
6.CIMB Goldcard
7.CIMB Bankcard
8.HSBC Amanah Bankcard
9.Hong Leong MTV Visa
10.Bonuslink
11.Jusco Card


D. Tagged other 7 persons.
1.Liza
2.Liya-mama hanan n nuha
3,Ida
4.Maisarah
5. anem
6. cikpid-kawan baru
7.jiji-kawan baru jugak


E. Comment on your friend’s (who tagged you) purse.

komen pasal purse Mel:byknyee card!!!
komen pasal Mel:friendly and cute mommy ....she has her own style...nampak mcm garang tp suke denga lagu sentimental hahaha (hati lembut ni)...nice knowing u mel..harap2 satu hari kite leh jumpe :D

11 comments:

Hasliza said...

nampaknya aku kena snap pic purse aku dulu laaa ni...insyaallah esok aku buat yer:)..

MeL said...

haa..buat pn! ;)

mrsharis said...

tag ari tu pun tak buat lagi kini dikau mengetag daku lagi..huhu

Jgn lupa ambik award kt blog sy tau...

Farah said...

liza:alaa kejap je..di samping boleh mengemas purse ahahah

mel:hehe ..mesti buatt..

Liya:ok liya..saya akan tepek award tu mlm ni...

Cikpid said...

wah..kene tag..asik bangat..kalo rajin sy akan cobe buat eh..

Nurhayati said...

wah banyaknya card!!

suka la wallet u.. color dia jenis tak nampak kotor kan..senang nak jaga ;)

Farah said...

cikpid:sila rajin2kan diri utk membuat..sat je buat ni..

yati:haha kad je byk..duit takde....

semut-terbersin said...

wah romantik gitew simpan gik tiket wayang tuh..

apis (bukan nama sebenar) said...

wah!
simpan lagi tiket wayang?

pst!
kak farah terus terima ke propose suami akak masa sebelum tengok wayang tu?~

Farah said...

ila:hahaha simpan..jgn tak simpan..kenangan tu..

apis:pstt..aah ! hahaha

Elyn said...

wah die ade pic hubby kite x de pun hahaah

Awards ~~thank you!