Monday, May 25, 2009

Hairclip sudah sampai!!

Hehe...saje nak tayang hair clip yg saya beli dr anasfadilah....opss...bukan utk saya..untuk adik perempuan saya yg darjah 1....die mmg suke kalau di belikan aksesori2 rambut ni..mentang2 la rambut die plg lurus dlm famili hihi... 
lagipon saya dah survey...mmg harga yg dilla kasik lebih murah compare to the others... hehe

lagi suke sbb saya order seketul je tp di bg 2 ketul....errr..hang tak silap hanta kan dilla?? kalau tak kena pulang balik ni hihihi... tima kasih yer..nnt bolehla saya order lagi :D (maybe lepas ni nak order nursing cover utk buat tukar2 dgn nursing poncho yg ade )

11 comments:

Jiji said...

lovely aaa@!~ kena soh dilot buat bentuk daisy utk anis ahh@!~

Jiey^Mien said...

Comelnya!!

mama idzareef said...

salam ziarah..salam kenal..

mummYaeesh said...

comeynye yg crown tu..
ni yg wat tak sabar nak ada baby gal ni!woohoo

Farah said...

jiji:uihh daisy?? comel tu!!lagi2 kalao adik anis manis yg pakai :D

jiey:hehe kalau nak boleh tempah pada anasfadilah

mama idzareef:haaaiii...saya dah terjah blog awak td hehe..

mummyaeesh:uishh boleh dah sgt tu..dah tiba mase dah yaeesh nak beradik ni hihi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa comelnya..sungguh kreatif si Dilla ni...

Farah said...

eliss:haaa ape lagi..beli satu utk nuha!

CuppyCakeMommy said...

chumil nya hair clip..boleh try satu untu diri sendiri pula ni..heheh

Farah said...

cuppycakemommy:mmg chumil!

Anasfadilah said...

hehehe :) *blush*

satu lagi tu free gift as a token of frenship la gitu..boleh farah?

harap suka ye.. :D

Farah said...

tima kasih dila~~

semoga persahabatan kite berkekalan :D

Awards ~~thank you!