Saturday, May 23, 2009

Mari amik award

Lalalala...ari ni ari utk menepek award....di terima dr Elyn dan Cikpid.....tima kasih daun keladi...sudi2 la bg award lagi cewwahh....


Anugerahkan award ini kepada 10 Blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
1.elliss
2.liya a.k.a mrsharis
3.azza
4.Mommy Lyna
5.Mummyaeesh
6.Mel
7.Watie
8.Mummy Adam
9.Kak Millie
10.Hanz


1.The winner can put the logo on his/her awesome blog
2. Link the person you received the award from
3. Nominate at least 7 others blogs

1. Dayah
2.Mama affan rifqi
3.Jiey-Mama Ian
4.Mel
5.Liza
6.yati-mommy zara
7.Cikpid
8.Munira
9.Salina
10.Jiji

4. Put links on those blogs on yours

5. Leave a message on the blogs of those you've nominated


7 sebab kenapa bangga jadi wanita....

1 Boleh pakai mekap...
2.Boleh pakai mcm2 fesyen baju,baju kurung,kebaya,kurung moden,skirt..ha lelaki boleh pakai suar je ngan shirt..plg abis pon kain pelikat hahaha
3.Boleh mengandung,bersalin dan menyusukan anak
4. Boleh buat multitasking dgn jayanya...cth:masak sambil jaga anak dlm satu mase
5. Ade term "Lady first" mane de "Man first"
6. boleh merengek2 kat husbaand mintak duit nk sopping hahaha.....ha laki kalau wat gitu pelik la plakkan..
7.Boleh dapat award ini...hanya utk perempuan sahaja hahaha

Nak bagi award ni kat semua yg ade dlm list saya....sbb die tak ckp limit so bg semua...hampir 98% dlm list saye perempuan...tentula semua bangga jd pompuan kan...sila amik jgn malu2..

11 comments:

Cikpid said...

Time kasih yer...hehehhe

mummYaeesh said...

wah..sgt mesra ke weols ni??hiks..tq dear!

Watie Aziz said...

wah ...tq tq ..nanti i tempek lam blog kay! ..Muahhss...

MeL said...

tq bebeh ;)

mummy_adam said...

thanks dear... ;)

Jiey^Mien said...

Time kasih daun keladi.. Kalo ada bg lagi.. =)

Farah said...

to all:sesama kengkawan!

Afzan said...

wahh ade award.. tak perasan b4 nih. Yey.. nak tampal kat blog

Farah said...

afzan:sila amik dan tepek kat blog hihi

Hanz said...

Eiihh...tak tahulah pulak kita dapat award..terima kasih Farah, kebetulan award yg sama dah ditepek, kita update refer your name too, ya?

Farah said...

hehe boleh saja Hanz :d

Awards ~~thank you!