Friday, May 22, 2009

Wajah kami seiras tak????

Hehe pagi2 dah bloghop....lalu terjumpa la contest seiras wajah anjuran UmmiAbbiQis...


hehe seiras tak wajah kami????? cepat cakap seiras!! saya mahu menang ni hahaha...

syarat2 pernyertaan:

1. Mesti dah jadi followers UmmiAbbiQis - done
2. Makesure dlm bloglist/blog roll ade link UmmiAbbiQis - done
3. Join contest yg dinamakan 'CONTEST SEIRAS WAJAH' - done


**Nama anak
Muhamad Afif Idlan bin Muhamad Asri
**Tarikh melahirkannya
13 Disember 2008
**Apa persamaan kamu dan anak
mata sama bulat....hidung sama penyet...mulut sama kecik... dan pipi sama2 labuh...afif dan saya juga sangat suka bershopping atau berjalan !!!budak kecik ni excited bila di bawa keluar dr rumah walaupon hanya ke kedai untuk membeli roti... saya boleh shopping berdua je dgn die tanpa bantuan sesiapa sbb afif sgt behave ketika berjalan ....ni rasanye penangan mase pregnant yg tak betah duduk rumah hahaha..

**Kenangan plg manis antara kamu dan si anak

kenangan plg manis adalah saat pertama saya menyusukan afif....saya menangis saat pertama afif pandai menghisap susu saya....walaupon byk dugaan untuk melakukannya...saya tak sangka sehingga kini saya masih dapat breatfeeding afif dan alhamdulillah rezeki afif..saya di kurniakan susu yg byk :D

19 comments:

Jiji said...

SEBIJIK OKEH!!@!~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

copy paste ker ni??hahahaha..good luck!!!

Cikpid said...

sama sgt..tambah2 tang mata n idung..hahhahah..ni ade harapan nk menang nih..aku x masuk pong sbb ketara gile muke aku ngan AFieq lain..hahahha..

atulhani said...

lama dok pk muka afif ni ikut muka sapa.. oh, muka mama dia.. seiras macam kena fotostet... hehe

Hasliza said...

huhu...korg mmg muka sama..aku plak tak sanggup nak masuk sbb muka wafiy tak sama langsung ngan aku...kalau ada contest sebijik ngan muka papa...blehlaaa..hehe..
anyway,gudluckssss

MUNIRA said...

same..mmg same!
ohhhh ku pun mau mencubanya!

mummy_adam said...

a'ah lah.. sama.. comey.. hehe :)

MeL said...

copycat abess! ;)

CuppyCakeMommy said...

haah la sama..tang hidung..tang masa sama betul...

Elyn said...

alamak i kalo msk contest ni sah2 paling corot!!! wafiq iras daddy die la huwaaaaa

u mmg seiras ngn afif!!

Hanz said...

Memang sama macam acuan cupcakes ibu ngan anak..ekekekekek

Good luck!

Farah said...

waaaah sungguh teruja saya menerima komen2 positif hehehe...daddy sila jgn jeles...thanks kawan2 semoga saya dpt menang contest ni...org ckp kalau anak lelaki ikut muka mak sejukkan? hehe harap2 btulla :D

azzamoro said...

adekah muka aku same ngan airyll?

adekah aku pun patut masuk contest neh..huhu

Farah said...

azza:jap aku nengok...adeeee sama part dahi..sama luas...sama bijak ngan mama die ni... :D

mummYaeesh said...

awal uols tak nganga mulut cam afif tu klu tak lagi seiras tau...hiks

tang pipi tu sgt setuju..woohoo

Watie Aziz said...

hehehhe..sama sama ...mata tuh sama ..ahaks! sejuk muka baby boy sama ngan mak..i tak leh masuk lah ..muka Qarissa ikut apaknya org kata ..hahaha

Farah said...

mummyaeesh:alahai burok sgt kalau mama die wat mulut gitu hohoho..

watie:hikss..tenkiu..baby girl biasa ikut muka bapak hihi

Jiey^Mien said...

A'ah.. Setuju!! Seiras la!!

Farah said...

hehe harap2 boleh menang jiey!

Awards ~~thank you!