Thursday, May 14, 2009

ngokks btul~~

hahaha kantoiii... sape laa yg search 'nampak bra ' kat google ni????
:sheep:




hey ni bukan website lucah yer...shuh..shuh (mcm halau kucing) pergi tgk bra kat tmpt lain....

saya selalu cek traffic yg masuk ke blog ni...keyword yg selalu buat org jumpe blog saya selalunye pasal pengalaman bersalin atau breastfeed...

9 comments:

Farah Ikin said...

hehe ... awk selalu guna perkataan lucah ker farah ... hihi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kat blog aku banyak bra...silap blog laa tuh...hahahahaa

azzamoro said...

ni mesti jantan nak tengok pic pra neh..lawak aa

Hasliza said...

kelakar2...sabr jer laa farah..aku rasa sebab entry ko yg nursing bra tu..hehhee

Cikpid said...

hahahha..camni pon ade..haa..msti die ingat leh jumpa gmbr bukan2 kat sini..haahhaha..tertipu

Nurhayati said...

camne la yer leh termasuk plak dlm blog ni.. maybe Farah ada tulis ape2 kaitan ngan ayat tu kot..hihihi

mummYaeesh said...

org miang la tu!woohoo..kan da kantoi!woohoo..

Elyn said...

ekekek die cr nursing bra kot!!!

Farah said...

hehe..ntahlaa..btul gak agaknye pasal entri saya nursing bra tu kot...tp kot ye pon jgnla taip ayat nampak bra kan..nampak sgt tak senonoh hahaha

Awards ~~thank you!