Thursday, May 14, 2009

No more hassle~~

Baru2 ni bloghop dan terjumpa satu website yg sangat berguna bagi saya...lepas ni takyah nak susah2 pegi beratur kat bank utk bayar duit insurance dan roadtax kereta ataupon beratur kat pejabat pos utk me 'renew' lesen memandu...

anda hanya perlu lawat website ini utk membuat semua itu...
roadtax saya bakal tamat pada hujung bln may ni...huhu hampir separuh gaji habis membayar insurance sahaja...habislaa sah sah duit utk bershopping takde bln ni *sigh*.....tp nasib baik dgn recommendation dr agent MyEG ni saya dapat coverage insurance kereta yg lebih murah dr All****** berbanding Am********* yg saya guna sebelum ini....murah la sikit beberapa ratus...

Mudah sahaja..cuma register dan masukkan details anda dan kereta anda...atau anda boleh call dan biarkan agent uruskan semuanye..yg perlu anda siapkan adalah puluss...tanpa pulus ape pon takleh dpt hehehe...

Roadtax anda pula akan di hantar di muke pintu rumah atau office anda tanpa perlu bersusah payah...bayaran pula hanya perlu di buat setelah anda sendiri menerima roadtax tersebut...mudah kan??...no more hassle!!!

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

dier cover under insurance company mana???

Farah said...

hmm yg sy ambik tu alliance...tp dlm website tu kite boleh pilih insurance mane je kite nak..yg diorg recommend mula2 rhb bank punye..

Hasliza said...

mmg mudah guna myeg ni..aku pun start guna last year masa nak renew keta iswara aku tu..mmg senang laa...(sesuai tuk aku yg pemals ni..hehehehe)

azzamoro said...

wah..bagus la farah..

thanks for d info!!

mummYaeesh said...

tp weols lagi suka cara tradisional la bab2 mcm ni..klu tru tenet ni rasa cam tak confident jerk!woohoo

sgt rugi weols ni kan tak guna kemudahan yg ado...woohoo

Farah said...

liza:huhu aku baru tahu thn ni...

azza:sharing is caring

mummyaeesh:haah mula2 tu pon cam ragu2...tp tgk testimonial dr blog mcm boleh di percayai :D

Awards ~~thank you!