Monday, May 18, 2009

Sakit peyut~~

ya Allah...apelaa yg saya makan malam td ni....pagi ni dah masuk 4 kali ke tandas....husband pon sama....

ni yang malas ni bila makan luar....malam td makan kat mamak..sbb malas plak nak masak..haihh..nyesal makan luar...tp peliknye..husband saya order lain..saya order lain..pehal lak leh sama2 sakit perut...ke air milo yg saya buat malam td??? susu dah lame ke??takkan susu letak dlm peti ais leh rosak..takde bau pon...aiskk.....dah satu hal lak memikir ....

saya risaukan afif je..takut die terkena skali....yela kn nama pon bf...mestila ape saya dpt die dapat jugak huhu...mintak2 afif tak kena sakit perut teruk mcm kami...rase cam nak mc tp pk pk balik takyahla...asik cuti je....kalau tak reda gak..tghhari ni nak pi carik pil cikiteun (ntah ape ejaan die ) kat kedai sensei bawah ni ....

11 comments:

MUNIRA said...

gniesssiannya!tu yg tak ske makan luar tuh..semoga cepat sembuh ek!take care..minum byk2 air msk :)

atulhani said...

perut kite pun sensitif, salah makan sket mesti sakit perut.. takpe, awak makan pil chikitekaun tu nanti ok la kot. get well soon.. yup, mnum air masak byk2..

azzamoro said...

hehehe.. ni mesti ko keracunan mkn kt luar neh.

arituh kitorg keracunan makan nasik lemak pasar mlm. terus ban la nasik lemak pasr mlm.

series tak tahan asyik nak gi toilet jerk... huhu

hope anak ko tak kena nyeh..

Cikpid said...

aku pon kalo ceri beri selalu amik pil chikitteckaun (hahhaa..camne eja ni??) tu..x pon ko try buat teh pekat2..bg elok ceri beri itu..

Farah said...

muniraand atul:thanks..sedang gigih minum air masak byk2...huhu

azza:itu laa aku mmg tak tahannnnn!!

cikpid:huhu harus beli pil tu...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hrp lil baby baik2 sajor...hikss..aku pun keracunan semalam...

Farah said...

ye ke eliss???takpa hang menang medal kan semalam...hehe berbaloi walau sakit peyut :P

Nurhayati said...

peyotmu dah ok ke blom... adakah Afif pun terjebak sama?

Farah said...

yati:peyut sudah ok...haah afif pon sama la kena gak..bbsitter smlm ckp die berak sampai 4 kali huhu..

Elyn said...

lor.... saya pun x sihat.... blk awal pasai sakit pale!!

Farah said...

huhu skang ni musim sakit kot elyn

Awards ~~thank you!