Friday, June 26, 2009

Dadih~~

saya rase saya org plg lambat kot tau micheal jackson sudah mati/meninggal dunia...dtg opis sume org sibok cerite dan saya pulak ternganga je mendengar sbb pagi td tak bukak radio dlm kereta....err btul ke die dah convert to muslim?

ok sebenarnye bukan nak cerita pasal micheal jackson..tu selingan saja..

sape pegi MOD sarakids ahad ni?? hehe saya bawak dadih lagi utk potluck ...yerr sape ade makan dadih saya ari tu mase MSK gathering?sedap ke ?

ade sesape nak request saya buat dadih ape..ari tu dadih strawberi..ingat kali ni nak bawak perisa lain plak...epal?jagung?

barang tak beli lagi...takpe sat je masak dadih ni..so kawan2...jumpe di sana yerr...kali ni datang berdua je...nngan afif...daddy afif sibok nak tgk contest bodybuilding bersama rakan2... takpela...die pon ade kawan2 die jugak kan!

15 comments:

isabelle said...

sedap dadih u aritu...lg best sebab dia sejuk...

so, kali ni...bwk le flavour apa pun. janji sejuk...hehehe

c u @sarakids.

:: m.u.n.i.r.a :: said...

best!best!best!
sedapnya dapat makan dadih farah lagik...

Nurhayati said...

wah bestnye byk function attend.. hehe nak dadih gak bole tak?? ;)

MeL said...

i sukaa dadih..kempunan la i :P huhu xdpt g, mlm ni naik genting smp ahad..xdpt jmpa lg :(

Hanz said...

Me pun suker buat dadih, bila panas2 makan dadih, sejuk jer tekak! Apa-aper flavour pun ok sajer Farah..

Btw, chantiklah banner/badge MSK get-gather yg baru tepek tu. Jeles tau!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku dah terlambat nak join :D sedapnya dadih..lama tak buat..harus buat next week utk berbuka pose :D

Anasfadilah said...

dadih boleh post sampai penang tak?karen nak rasa

MJ,hari ni flyfm celebrate dia..rasa macam tak best pula MJ dah tiada di dunia ini..

p/s::beat it,just beat it..*moonwalk*

azzamoro said...

nak try dadih perisa jagung aa..weh arituh aku tapau 4 dadih ko..keh keh. sedap dan lembut..

Farah said...

isabelle:erkk ok ok nnt carik ice cube la ltk byk2 kasik sejuk..ari tu pakai icepack utk sejukkan breatmilk je hahaha..

munira:sedap ek hihi..ok ok saya semangat nak buat nih!

yati:boleh boleh..jomla join!

mel:uish lagi bes naik genting..sejukk!

hanz:hehe okla nnt i carik flavor apape ek..hehe tu jiji buat..hope nnt ade badge plak untuk gathering ahad ni :D

eliss:mane de terlambat...takde tarikh tutup pon..meh aa join bg nama kat lyna ek..

jom aa bila lagi nak jumpe nuha...

dila:uish pos ke penang nnt basi aa..karen makan dadih ke??

wah peminat setia MJ nampak..

Cikpid said...

alaa..bestnye...nk gathering2 mcm ni..owh..knapa aku ddk di johor..cewah..tetibe menyesal...hahahha

syayassir said...

wah, bestnya dadih..
tapi, kali ni tak dapat lah merasa, sebab tak pergi...

farah letak lah ais kering.. gerenti tahan lama... :P

aZeeMaH said...

original flavor sedap kot?

heeheheh....

hi!

jumpa kat MOD Sarakids nnti!

U-jin said...

nak sikit dadih tu...hehe

Hasliza said...

sakan skrg ye..pembuat dadih berjaya dah ni..hehe..teringinnya nak join gathering camni..tapi blum ada kesempatan lagi..esok aku pg shah alam..nak cuci umah kat sana n hand over kunci kat tuan rumah..huhu..sedih plak rasa

Farah said...

cikpid:ala ko anjurkan la utk blogger belah selatan plak..mesti happening hehe

sya:hehe takpe nnt raya dtgla umah mak saya kite buat lagi :D

azeemah:alaa awak yg mane satu ni..ade jumpe ke semalam?

u-jin:boleh boleh..

liza:ha nnt ko buat housewarming aku bawakla dadih nnt..nak?

Awards ~~thank you!