Wednesday, June 3, 2009

Pursehook sudah sampai~~

Mari tgk pursehook mane yg saya pilih sebagai hadiah saguhati untuk mother's day giveway by momsbloggerplanet hari tu...


Pursehook ni datang berserta dgn uncang serta discount coupun 10%....baikknye hati...

Dah try gantung handbag guna pursehook ni..mmg berguna sgt!! takyah letak bag kat lantai lagi pasni hihi..

sape2 nak beli pon murah 20 inggit je...pergi ke alicewonder.com dan pilih pursehook yg anda suke!

Ni yg semangat nak join contest lagi ni....

14 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alaa..syoknyaa...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

yana pun pilih yang nih..dah sampai kemarin..:D

Hanz said...

I punya pun dah sampai Farah! Semalam! And, semalam gak I order satu lagi beg kat Alicewonders, dah dapat awal pagi ni, siap dapat pursehook free lagi! Sama cam u punya! Baguslah AliceWonders. Speedy delivery!

Nurhayati said...

mmg best pun ada purse hook/hanger ni.. aku ada 3, giler tamak.. hahaha.. senangkan, nak2 plak bile ada formal/dinner function, sangat la berguna. =)

Elyn said...

dlm pic cam kecik rupenyer besar kan??? x sabar nk pakai heheh

:: m.u.n.i.r.a :: said...

eh u pilih yg tu ek?
shantek gak..nyesal tak pilih camtu gak!
tahniah ek..pahni kita reramai meriahkan contest lagi ye :)

mama idzareef said...

cutenya purse hook tu..leh guna time function kan..berguna sgt..

pssttt : kakaka..ulu pueh..selamba kutuk hubby sendiri...

kalo jenjalan kat kt bgtau ler..leh jumpe kenal2.. umh saya dekat JPJ KT aje..

MeL said...

shantek! congrats farah :)

U-jin said...

besnye..mcm bes jer purse hook ni

Cikpid said...

aku x mng..bencik..hahhaha..

Jiey^Mien said...

Oh.. Nak gak!!

mummYaeesh said...

comey2!bestnye bile masuk contest pastu menang kan..ahaks!

azzamoro said...

congrats farah..

jom join byk2 contest lg..hehe

Farah said...

eliss:syokk!! barang free :D

yana:ye ke? eh same taste la kite..

hanz:amboii terus order bag..tp kupon tu kena pakai sblm 1 july kan?? nampaknye macam kena beli satu jugak ni hehehe

yati:Mak aii..3 ko beli?ha ni mesti satu bag satu ni..hihi

elyn:aah agak besar jugak laa..

munira:eh semua pon cantek2..rambang mata nak pilih :D

mama idzareef:aah berguna sgt!belila satu :D

hihi mmg selalu jadi modal utk kutuk die pon ..

Mel:tankiuu

U-jin:bess dan berguna!

Cikpid:alerrr cikpid..tu ade contest lagi tu..meh aa join lagi :D

Jiey:ha beli jgn tak beli!

mummyaeesh:aah dpt saguhati pon jadik!

azza:tq taiko!

Awards ~~thank you!