Friday, June 19, 2009

Terima kasih!Thank you!Domo arigatou gonziamasu!

hahaha teruja bila tgk msg dari ummikhayra pagi ini mengatakan saya menang first prize contest nursing wear MSK & Chantek2....

cam tak caye plak..terus pegi terjah blog mommy lyna....eh aah laaaa...makcik menang!!!

tima kasih yer pada yg sudi meng vote saya...yang rajin click button vote kat tepi ni...dan juga yg sudi singgah di blog MSK dan vote nursing wear saya di sana .....

...buat muka tak malu pegi blog sorang2 mintak vote jugak sangat berbaloi hahaha....di samping menggunakan gamba anak kesayangan untuk meraih undi hahaha..

ape agaknye hadiah yg saya dapat ek...sbb dlm blog MSK tak pernah pon mention adiah ape.....

23 comments:

Jiji said...

wuhuuuuu@!~ tahniah tahniah@!~

suealeen said...

salam ziarah. congratulation on your winning!

tHrEE oF us said...

tahniah²!

Cikpid said...

x sia2 aku menegvote ko..hehehhe...congratulation

p!nkerton said...

congratss farah!! :D

mama idzareef said...

congrats farah...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

congratz..sonoknya..

azzamoro said...

tahniah2.... sure dpt hadiah best tu.. huhu...:)

Nurhayati said...

tahniahhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!
tak sia2 mengundi jua.. hihi

Elyn said...

tahniahhhhhhhhh x rugi i cklik byk kali hahahah

Hasliza said...

tahniah mama afif...berbaloi memancing undi kan..hehe..hadiah mesti best punya tu..:)

U-jin said...

tahniahhhhhhhhhhhhh,,,,cayalah..

mrsharis said...

yay..mama menang. Tahniah.. :D

Hanz said...

Babe, double celebration tomorrow? Me dapat no.3, he,he...Congrats! :P

MeL said...

congrats farah & bb afif!! :)

Anasfadilah said...

tak rugi haritu meraih undi!hehehe..saya vote farah..ada dapat hadiah tak..hahahah

yaya said...

wow best nye, congrats dear!

Missy Farah said...

CONGRATS! HEHEHE.

Dayah said...

Farah..congrats...memg berbaloi...

syayassir said...

tahniah farah!! :D

Jiey^Mien said...

yeaaahaaaa.. tahniah!!

Ummi Salsabila said...

farah, congrats yer..
sory lmbt wish..

Farah said...

terima kasih semua !! kite tunggu ape hadiahnye nnt yer :D

Awards ~~thank you!