Friday, July 24, 2009

Afif pergi office

saya bawak afif ke office ari ni...babysitter kena pergi checkup kencing manis pulak kat hospital..malas nak ambik cuti yang tinggal beberapa hari je tu...nak amik MC pon cam malas jugak..bawak jela pegi opis lagipon bos takde hahaha..

okla tak dapat nak update banyak2..sibok menjaga anak :D

p/s:afif dah saya anta balik rumah bbsitter balik dah..akak tu half day je kat spital..

12 comments:

Hanz said...

Oh..sibuk jaga anak yer today? ..alang2 macam tu hop to my Chatterbox coz I dah up 'ideas' what u can do with lil Afif. Hope it helps! :>

iedaLUVsham said...

heheheh!!! best la! ieda pon kadang kalo emergency rase nak bawak manda jerk, sep cuti ka ;)

Nur said...

salam farah..
tq for visiting my blog..ada hadiah utk u kt umah i..sudila amek yer!

Cikpid said...

hahahhaha..comel jek bw Afif g opis..maknye msti x pegang sgt dbb msti ramai staff lain sibuk nk pegangkan..

Nurhayati said...

mesti ramai nanny jagakan Afif kat sana.. ;)

Elyn said...

teringin gak nk bwk wafiq pi opis.... tp kang mesti huru hara opis sbb si kecik tu dh pandai mengemas!! hahah

azzamoro said...

tak pernah bawak airyll pi office.. teringin jugak..

yatie chomeyl said...

kecik2 dah gi opis afif nih..besar2 esok mesti kerj apangkat besar kat opis nih..amin hehhe

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kakFarah,
boleh ek bawak anak g tempat keje?
maksud polisi tempat keje akak tu.

SOHO Mama said...

Masa I kat U.S dulu, org putih mommies kdg2 bawak anak/baby pegi kelas..asalkan they all tak mengganggu lah kan.

Actually employers ini pun patut bagi flexibility sikit lah kan mcm ni..sikit2 lah, bukan lah hari2! Sebab kdg2 kalau I melawat ofis orang..bawak anak, org pandang semacam jer :(

Farah said...

hanz:thanks hanz!! i dah terjah dah :D

ieda:aah sep cuti...nnt raya nak cuti puas2 hahaha

nur:tima kasihh!! saya dah jenguk dah rumah awak..nnt kite tepek hadiah tu kat sini yer.
cikpid:aah ramai plak yang memegang..

yati:hehe ramaii bbsitter tak berbaya kat sini..

elyn:hahaha aah lagi2 kalau dah pandai jalan..mmg tak duduk diam la.

azza:aku selamba je ni bawak..ade jugak staff sini yang bawak tp anak besor..

shahrul:takleh sebenarnye tp bos takde ni hehe..

kak Millie:aah kalau terpaksa mcm kes bbsitter mintak half day nak wat cemane kan..takkan nak mintak cuti plak.

adianiez AIDA said...

bertuah badan dpt bawa afif ke ofis.
bos saya ? berbulu ler mata dia if saya bawa syuhada or nurin.
pernah sekali bawa nurin on saturday.
nurin behave.
but, bos yg ngek ngok.
next day, terus kata --> jgn bawa anak lagi ye.

Awards ~~thank you!