Friday, July 24, 2009

Rahsia


Show encrypted text

sape nak baca sila email : mylildreamz@gmail.com for paswd

p/s:seswai untuk wanita sahaja..

24 comments:

Cikpid said...

Bagus info camni...lps ni nk ajak Babad g beli lingerie laa...hahahhahahaha

Hanz said...

Farah, i nk..u got my email add, kan? Thanks so much!!

azzamoro said...

bagusla farah. cayalah. aku suke semua tips ni..

semanya betul. mulai hari ini akan pasang badan macam anak dara..ekekek..

mama idzareef said...

uwaaa..nak tau gak amende nie..nk bukak mail malas la plak..huhu.. ;p

Jiji said...

meh email aku weh rumadatme_g@yahoo.com

Elyn said...

betui tu.....

i pun slalu mntk beli lingerie br dr hubby.... kalo nk test lam fitting room tu ajak je hubby msk. suh die yg pilih hihih.... wat pe nk malu kan???

btw tq for the tips!!!

Drama Mama said...

nak tau gakkk! hehehe snbaizurah.idris@gmail.com

Hasliza said...

menarik dan panas..tapi betul apa ko ckp..mcm aku ni(pengakuan ikhlas)..hubby dah bunyi2 sket sebab badan ni mcm pam2 sejak bersalin..so aku pun amik inisiatif amik supplement and kurangkan berat..alhamdulillah dah berjaya 7kg turun dalam sebulan ni..kena teruskan usaha..mcm fitri pun tak suka aku pakai kain batik...so ikut selera dia laa kita ni nak pakai apa..sedap mata dia yg memndang..banyak plak yg aku share...heheheh

Dayah said...

thx farah atas ingatan ni

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kakFarah,
pasal apakah itu?
hohoho.
:o

~shafini said...

nak bace gak! kasi pw weh!!

yatie chomeyl said...

thanks 4 sharing...nanti akan di praktikkan ilmu2 ini insya Allah :)

NisS^ImmEr said...

tak mahu ketinggalan juga..mahu p/w nye juge

Anasfadilah said...

tips berguna

saya dah start diet

nak ilmu s** boleh tanya tiara..hahaha

isabelle said...

farah,
wah...mcm menarik je ni...

tlg email password...to snowwybear(at)gmail(dot)com.

thanks

p!nkerton said...

kihkih betul2.. tq for sharing :)

Rieyuzie Zainul said...

thanks farah..tips2 tu mmg betul berguna..ada yang dah try..and it works! hahaha..thanks again!!

MeL said...

yuhuuu! betu..betul..betul..! ;P

Drama Mama said...

tips yang sangat bagus, it's common, tapi jarang nak praktik.

nak kena pasang badan nih..hadoi! diet diet! :-p

Farah said...

cikpid:hahha ajaakkk jgn tak ajak!

hanz:dah email!

azza:hahaha ye sila2..kite masih muda!

mama eve:alaa tinggalkan email di sini pls.

jiji:aku dah email.

elyn:btui2..kalau die pilih mestila die soka!

drama mama:sudah email!

liza:woh!byk tu 7 kg..teruskan lgi usaha itu liza!kasik suprise sikit kat laki ko bila balik nnt.

dayah:ur welcome!

fini n nisma:sudah email!

yatie:hihi ok!

isabelle:sudah email!

dila:ekeke i segan nak tanye..

fatih n Rie:ur welcome!

mel:semua btul yer!

drama mama:aah mmg btul..nampak mcm senang..tp ade isteri nak mekap kat rumah pon segan.

kusuma said...

farah, apa passwordnyer ek?

msti ada sesuatu kan...

email la pd sum

andaksum0607@gmail.com

Anonymous said...

boleh sy tau juge??
:)
bearlyhuggies@gmail.com

semut-terbersin said...

bgs la ko nye tips2 ni..tak lokek berkongsi..mekaseh

Anonymous said...

bleh saya tahu jugak? ^_^

juzz_smile@yahoo.com

Awards ~~thank you!