Wednesday, July 22, 2009

Hadiah lagi~~

Hadiah untuk contest yang di anjurkan Hanz hari tu dah sampai....yeay!!

hehe boleh bawak beg comel ni pegi sopping-sopping...ade voucher skali...thanks Hanz!!

p/s:dalam opis ni kalau tgk saya dapat parcel je mesti ckp ...ha dpt adiah lagi la tu hahaha..Alhamdulillah rezeki!

10 comments:

Hanz said...

ha,ha, cepat upkan entry yer...he,he..glad u like it! U pun ong jugak bulan ni..ada manyak lagi contest skarang..masuk, jangan x masuk!

Btw, kl u nak idea playtime untuk afif, nanti i up-kan..untuk reading for baby dah ader..sabaq ya, kena korek dulu...

isabelle said...

good good.
rajin makcik engineer ni buat entry utk contest

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

bestnya dapat gift lagi..murah rezeki mama afif..

azzamoro said...

hehe.. murah rezeki. macam2 hadiah dapat ni..

MeL said...

rezeki afif tu :)

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kakFarah,
hadiah tu untuk afif ye.
jangan cilok plak.
nanti uncle shahrul gtau afif.
hehehe.
anyway.
tahniah!

Anasfadilah said...

comel la beg tu..ada beruang!

Hasliza said...

wah..banyak present menang ni..bagus2:)

Farah said...

hanz:excited dapat hadiah ni hahaha..thanks !!

isabelle:uishh tgk hadiah mesti rajin!

yana:alhamdulillah!

azza:haihh tak sehebat hadiah2 yg ko dpt...

mel:aah..alhamdulillah!

shahrul :hahaha afif mane leh bawak beg lagi..masukkan die dlm beg bolehla..

dila:haha mmg sengaja mintak hanz beg yg ni..sbb comel!

Liza:jom masuk contest lagi.

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kakFarah,
a ah.
betol gak.
lagipun design bear tu sesuai dengan baby gul.
afif, jangan amik beg tu ya.
not suit with u my boy.

Awards ~~thank you!