Wednesday, July 22, 2009

Saya suka sgt..thanks!..

Semalam dapat parcel dari yati a.k.a mommy zara...hasil dr menjadi pengomen terpantas di blog cutelittlediary.blogspot.com... bess woo hadiah die..personalize lagi! kamera saya tertinggal umah mak jadi terpaksa buat muka tebal pinjam handphone kawan yang canggih utk snap gamba2 adiah ni.. ada wau...ada notes holder yang cute...yang paling special frame gamba tu!!! suka sgt2....gamba2 kami anak beranak di framekan oleh yati..
daddy afif pon suka sampai die bawak lari untuk letak atas meja opis die....isk sabojela..

p/s:ari ni half day kerja sbb bbsitter afif ade hal pulak pagi......

10 comments:

azzamoro said...

wah..tahniah babe...:)

Cikpid said...

amboi...sonoknye dpt adiah...

Nurhayati said...

daddy afif pun suka yer.. kata ngan dia kalau nak lagi satu kena bayor.. hahaha

Hanz said...

Wah!Tahniah! Suka wau tu!

Elyn said...

wow menarik hadiah die..... tahniah!!

yatie chomeyl said...

haha..kene bwk lari plak hadiah u..

isabelle said...

bapak2 ni, contest xmau masuk...
tau2 je nak bwk lari hadiah.

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kakFarah,
takda ke contest untuk lelaki?
hehehe.

Farah said...

azza:tq!

cikpid:uish mestiiii..

yati:ekekeke mmg cun la gamba tu yati!

hanz& elyn:tq!

yatie:haah..sabojela..sape plak tuan punye blog ni..

isabelle:aah mmg kalau ade gift ke brg free ke mesti kena rembat dgn die..

shahrul:yg spesifik tu takde la kot tp yg unisex adee banyakk

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kakFarah,
oh.
blog sape yang rajin buat contest ek?
teringin gak nak join.
cuba nasib.

Awards ~~thank you!